(Poistunut julkaisusta)

Creative Strategist Sanomille
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2020

Haemme Creative Strategistia Sanoman B2B Creatives –tiimiin

Luovana strategina toimit Sanoman B2B myynnissä asiantuntijana, tavoitteenasi on kasvattaa ratkaisujen vaikuttavuutta luovuuden keinoin. Strategina sinulla on vahva ymmärrys mediamarkkinoiden mahdollisuuksista ja kyky ideoida uusia ratkaisuja . Olet monimediaosaaja ja tunnet eri medioiden roolin ja vaikuttavuuden markkinointiviestinnässä. Kehität osaamisellasi uusia tapoja käyttää mediaa markkinointiviestinnässä ja konseptoit oivalluksistasi kaupallisesti kiinnostavia ratkaisuja Sanoman tarjoomasta. Tulet työskentelemään pienten ja keskisuurten asiakkaiden kanssa joille tarjoat ja kehität luovia ratkaisuja sekä valtakunnallisesti että alueellisesti.

Asiakaskohtainen ideointi on sinulle tuttua ja pystyt rakentamaan näkemyksellisiä ja tavoitteellisia mediaratkaisuja yhdessä Sanoman mediayksiköidemme kanssa. Työkaluinasi ovat markkinoiden parhaat ja nopeasti kehittyvät monimediatuotteet sekä innostavat työkaverit sekä Helsingissä että maakunnissa. Saat työskennellä mediatoimialan huipulla osana motivoitunutta ja ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävässä menestyt, kun tartut tehtäviin innostuneesti ja luot vakuuttavia ratkaisuja suunnitelmallisesti. Olet rohkea ja positiivinen, ja pidät yhteyttä laajaan myyntikenttään aktiivisesti. Olet henkilö jolta halutaan pyytää apua ja näkemystä kun ratkaistaan asiakkaan haasteita. Myynnin ammattilaisena osaat myydä vakuuttavasti ratkaisusi asiakkaalle. Olet myös tottunut esiintyjä ja sinulta taittuu hyvin myös englannin kieli.

Tehtävä edellyttää media-alan tuntemusta, asiakasymmärrystä ja myyntiosaamista, ennen kaikkea innostunutta asennetta.. Odotamme sinulta myynnin ja markkinoinnin työkokemusta. Olet hankkinut työkokemusta mediamyynnin tai markkinoinnin tehtävistä. Työpaikkasi sijaitsee Sanomatalossa Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Tehtävästä antaa lisätietoja Creatives-tiimin vetäjä, Piia Lähteenmäki. piia.lahteenmaki@sanoma.com ja 040 7611740. Puhelimella tavoitat parhaiten arkisin klo 16-18. Työsuhde on määräaikainen (1,5 vuotta).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.9.2020. Haastattelut tehtävään aloitetaan ennen hakuajan päättymistä