(Poistunut julkaisusta)

Creative Designer
Nelonen Media

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Sinä media – ja graafisen alan ammattilainen, haemme tiimiimme video- ja tarinankerronnan huippuosaajaa ja hyvää tyyppiä.

Työnkuvaasi kuuluu Nelonen Median (Nelonen, Jim, Liv, Hero ja Ruutu) ohjelmamarkkinointimateriaalien graafinen suunnittelu ja tuotanto. Myös radio-kanavien (Suomipop, Rock, Aalto, Loop, Helmi ja HitMix) markkinointi ovat osa työnkuvaasi. Tukenasi on luova  tiimi ja koko osaava markkinointiyksikkömme.

Tehtävässä edellytetään vahvaa kokemusta media-alasta, hallitset graafisen suunnittelun ja tuotannon tv-, online- ja printtiympäristössä. Sinulla on näkemystä siitä, miten ohjelmien tunnelma ja huippuhetket välitetään katsojille visuaalisen ilmeen ja graafisten tehokeinojen kautta. Lisäksi osaat suunnitella ja toteuttaa digitaalisia mainosaineistoja ja ymmärrät digimainonnan tuomat edut ja mahdollisuudet. Sinulla on alan ammatillinen koulutus tai vastaavat taidot työkokemuksesi kautta. Hallitset Adobe Production Premium –ohjelmistoympäristön (After Effects, Photoshop, Illustrator, Indesign) eivätkä HTML5-tekniikat (HTML, Javascript, CSS) ole sinulle vieraita. Edellytyksenä on myös markkinoinnin perusteiden hallinta ja videoeditoinnin perustaidot.

Olet monipuolinen tekijä. Olet osana rakentamassa niin tunteisiin vetoavia bränditrailereita kuin taktisia tuotantoja nopealla aikataululla. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen, suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat sekä kuunnella että esittää oman näkemyksesi. Tv on tunnemedia ja sen tavoitteena on herättää tunteita määritellyssä kohderyhmässä, joten sinulla on kyky ajatella luovasti ja viihteellisesti. Ymmärrät myös kaupallisten tavoitteiden merkityksen sekä aikataulujen asettamat rajoitukset.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän jatkuvasti kehittyvällä media-alalla, haastavan ja palkitsevan työn mahtavien brändien ja ohjelmasisältöjen parissa sekä huipputiimin ympärillesi.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 21.10.2018 mennessä! Lisätietoja tehtävästä antaa  Head of Creative Team  Satu Ketopelto 040-5762115.