(Poistunut julkaisusta)

Country Sales Manager
Götessons Industri AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Götessons Industri AB on ruotsalainen sisustusalan kasvuyritys, joka suunnittelee, kehittää ja myy akustisesti, ergonomisesti ja visuaalisesti korkeatasoisia sisustusratkaisuja pääasiassa konferenssitiloihin, hotelleihin sekä moderneihin työskentely-ympäristöihin. Tutustu nettisivujen kautta tarkemmin yritykseen ja sen tuotteisiin sekä sen upeaan palkittuun pääkonttoriin Ulricehamnissa Ruotsissa. http://www.gotessons.se/en/

Haemme nyt Götessons Industrille Country Sales Manageria vastaamaan Suomen myynnistä ja asiakkuuksista. Roolissasi raportit suoraan myyntijohtajalle Ruotsiin.

Götenssons Industrilla on vankka jalansija suomalaisessa toimistosisustamisen maailmassa, sen asiakkaita ovat alan merkittävimmät suomalaiset toimijat ja yhteistyökumppaneina arkkitehdit, suunnittelija sekä muut alan vaikuttaja.

Myynnin rooli on ihmisten parissa. Taustatukenasi on myynnin support-tiimi Ruotsissa, joka hoitaa tarjous- ja sopimusasiat. Sinä voit keskittyä asiakkaaseen: jälleenmyyjä- ja arkkitehtitapaamisiin, suunnitteluun, projekteihin, sekä tuotekoulutuksiin ja -lanseerauksiin. Osallistut myös alan messuille ja tapahtumiin sekä kotimaassa että ulkomailla. Asiakaskunta sijoittuu pääasiassa eteläiseen Suomeen akselille pääkaupunkiseutu-Lahti-Turku ja Tampere.

Oletko etsimämme Country Sales Manager?

  • Johdat omaa työtäsi, vastaat aikatauluistasi ja tuloksesta tavoitteiden mukaisesti
  • Olet tekemisissäsi aktiivinen ja etukenossa
  • Teet kaikkesi ansaitaksesi organisaatiosi, asiakkaidesi ja yhteistyökumppaneittesi luottamuksesta ja arvostuksen
  • Sinulla on hyvät kommunikointitaidot ja pärjäät työssäsi myös englannin kielellä
  • Ammattimaisuus ja tuloksentekokyky eivät nakerra hitustakaan huumorintajustasi
  • Olet valmis liikkumaan työsi puolesta
  • Eduksi luemme kokemuksen alasta ja tuotteista

Götessons on yritys, jolla on vahvat juuret ja historia. Se on vakaa ja kasvava moderni yritys, joka elää tässä päivässä. Götessons on markkinajohtaja akustiikkatuotteissa ja edelläkävijä tehokkaissa tilaratkaisuissa Ruotsin markkinoilla sekä vahva toimija Suomessa sekä Euroopassa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työtehtävän modernissa yrityksessä, jonka kulttuuri ja arvot pohjaavat mutkattomuuteen, kunnianhimoiseen tavoitteiden eteen työskentelyyn sekä siihen ettei itseään kannata ottaa liian vakavasti! Kilpailukykyiset edut tarkoittavat pakettia, jonka muodostavat palkka, modernit työvälineet, auto- ja eläke-edut sekä bonukset.

Jos sinä olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi kesä-heinäkuun aikana, sillä haastattelut alkavat heti elokuun alussa.

Voit soittaa ja kysyä tehtävästä tarkemmin viikolla 26.

Rekrytointia hoitaa Businessliken johtava konsultti, partneri Marju Vuorensalmi 09 682 90 802.

Työ alkaa sopimuksen mukaan loppuvuodesta 2018.