(Poistunut julkaisusta)

COUNTRY SALES MANAGER
Markslöjd

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Markslöjd on Pohjoismaiden suurin valaisinyritys. Haluamme nyt kasvattaa Suomen toimintojamme ja etsimme rohkeaa ja energistä COUNTRY SALES MANAGERIA rakentamaan myyntiä ja liiketoimintaamme. Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta tulet viettämään suuren osan ajastasi asiakkaiden parissa.

Tehtäväsi on monipuolinen ja vastuullesi tulee kuulumaan liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen. Vastaat myynnistä ja kasvatat markkinaosuuttamme ja tunnettuuttamme Suomessa. Kehität avainasiakkuuksia ja rakennat jälleenmyyntiverkostoamme. Tunnistat myös nettimyynnin mahdollisuudet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet oma-aloitteinen ja aktiivinen ja sinulla on vahva halu menestyä ja saavuttaa tuloksia. Uskallat ideoida ja kokeilla uusia asioita.

Tätä toivomme sinulta

  • Tunnet hyvin markkinan ja jakelukanavien toiminnan
  • Haluat rakentaa uutta ja kasvattaa tulosta
  • Sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä
  • Olet kunnianhimoinen ja tuloshakuinen
  • Sinulla on itsenäinen ja yrittäjähenkinen ote tekemiseen

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja tilaisuuden rakentaa Markslöjd Suomesta entistä tunnetumpi ja menestyksekkäämpi yritys. Markslöjd Ruotsin vahva tiimi on valmiina auttamaan sinua matkallasi. Lisäksi saat avuksesi markkinointiosaamisemme ja budjetin ja pääset ideoimaan, millä tavoin tehdä nimestä tunnettu myös suomalaisten kuluttajien parissa.

Kiinnostuitko?

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, odotamme hakemustasi 19.6. mennessä: http://www.salesonly.fi/nykyiset-tyot/80-country-sales-manager/

Toteutamme tämän rekrytoinnin SalesOnlyn kanssa ja mahdollisissa lisäkysymyksissä rekrytointikonsultti Johanna Hänninen auttaa sinua numerossa 040 680 3211.