(Poistunut julkaisusta)

Country Manager
Unicus Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Country Manager, Unicus Finland

Onko sinulla vahvaa kokemusta IT- palvelujen myynnistä yritysten ylimmälle johdolle ja oletko johtamisen edelläkävijä? Onko sinulla erittäin suuri sydän?

Unicus on norjalainen IT-konsulttitalo, joka testaa sekä varmistaa vaativien IT-järjestelmien laadun asiakkaille kuten Telenor, Nordea, Statoil, SEB, DNB ja H&M. Yritys toimii tällä hetkellä Norjassa ja Ruotsissa. Se, mikä erottaa Unicuksen muista IT-konsulttitaloista, on se, että Unicuksen konsulteilla on Aspergerin oireyhtymä. Asperger vaikuttaa vain sosiaaliseen käyttäytymiseen, ja asperger-henkilöillä onkin sen sijaan erittäin korkea keskittymiskyky heitä kiinnostaviin asioihin. He työskentelevät hyvin strukturoidusti ja systemaattisesti ja heillä on erittäin korkea kyky huomata yksityiskohtia. Unicus on keskittynyt näiden ihmisten ainutlaatuisiin vahvuuksiin huomata nämä yksityiskohdat. Tämä on luonut vuodesta toiseen kasvavan liiketoiminnan ja erittäin tyytyväiset vaativat asiakkaat, jotka enenevissä määrin käyttävät Unicuksen palveluja. Pääomistaja Unicuksessa on Ferd Sosiale Entreprenörer, joka on osa Ferdiä, yhtä Norjan suurinta pääomasijoittajakonsernia.

Yritys on vakuuttunut tästä uniikista liikeideasta sekä uskoo ja tietää palvelulle olevan vahvaa mielenkiintoa ja kysyntää myös Suomen markkinoilla. Tähän mielenkiintoon vastatakseen Unicus on käynnistänyt Suomen maajohtajan haun.

Maanjohtajana vastuullasi on uusmyynti ja liiketoiminnan kehitys: mahdollisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tunnistus ja kontaktointi sekä markkinointi ja myynti. Viihdyt nopeasykkeisessä asiakastyössä sekä yhteistyökumppanineuvotteluissa. Ihmisten johtajana rekrytoit, inspiroit ja kehität henkilöstöä. Maajohtajana vastaat myös liiketoiminnan johtamisesta ml. budjetointi, ennustukset, tilinpäätös, tavoiteohjaus, raportointi. Olet aktiivisesti mukana mediassa, seminaareissa ja vastaavissa tahoissa kertomassa Unicuksen ainutlaatuisesta liikeideasta. Olet Unicuksen ääni Suomessa. 

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

  • Työkokemusta toimitusjohtajana, myyntijohtajana tai vastaavassa roolissa.
  • Pitkää ja monitahoista kokemusta IT-palveluiden myynnistä toimitus- ja tietohallintojohtajille sekä muulle ylimmälle johdolle.
  • Vakuuttavuutta: Olet vakuuttava esiintyjä ja tavoitteellinen keskustelija niin hallituksen kuin teknisen asiantuntijan kanssa.
  • Tuloshakuisuutta: Haluat vahvasti saavuttaa tulokset, ja olet niiden suhteen kilpailuhenkinen.
  • Kokemusta ihmisjohtajana: Olet aidosti kiinnostunut ja ohjaava johtaja sekä keskustelija. Haluat varmistaa jokaisen henkilökohtaisen kehittymisen ja osaamisen lisääntymisen. Olet varma itsestäsi ja tiedät osaavasi työskennellä erilaisten ihmisten kanssa.
  • Kykyä itsenäiseen ja yrittäjämäiseen työntekoon ”kädet savessa”. Mutta samalla, kun haluat voittaa päivittäiset asiat ja tavoitteet, kykenet strategiseen ja innovatiiviseen suunnitteluun.

Suomen maajohtajana tulet olemaan keskeisessä roolissa Unicus-maailmassa. Saat mahdollisuuden rakentaa tyhjästä ainutlaatuisen liiketoiminnan ja menestyksen konseptilla, joka on jo todistanut toimivuutensa. Autat ihmisiä saamaan työtä, joka vastaa heidän osaamistaan, sekä luomaan heille työuran, jonka he ovat ansainneet.  Olet halukas ja kykenevä auttamaan jokaista yksilöä kääntämään heidän puutteensa vahvuuksiksi sekä vaikeudet voitoiksi ja hyödyksi.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.1.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@taplow.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Markku Sahi, Taplow Finland Oy, puh. +358 40 844 2185. Lisätietoa Unicuksesta: www.unicus.no