(Poistunut julkaisusta)

COUNTRY MANAGER / MAAJOHTAJA
Lakuda ApS

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Tämä on mielenkiintoinen mahdollisuus sinulle, joka haluat strategisen ja operatiivisen roolin teknisen kaupan maahantuojalla Lakuda. Innostut vastuullisesta tehtävästä, jossa olet avainasemassa kansainvälisen markkinajohtajan kasvussa

Vastuualueet ja työtehtävät

Lakuda ApS:lla on paikka auki sinulle, joka haluat luoda menestyksekästä uraa yhdessä Euroopan menestyneimmistä patterien, laturien, LED-valojen ja virtalähteiden maahantuojista. Brändeihimme kuuluu mm. Panasonic, Fujitsu, Duracell, Varta ja Samsung. Maajohtajana tulet saamaan täyden vastuun Suomen liiketoiminnasta ja valtavasti kokemusta B2B -myynnistä. Sitoudut erinomaiseen asiakaspalveluun ja pääset omalla panoksellasi auttamaan asiakkaitamme onnistumaan. Tämän lisäksi tutustut myös globaaliin organisaatioomme, jonka kanssa tuemme toisiamme tavoitteiden saavuttamisessa.

Mitä odotamme

Toivottavaa olisi, että olet proaktiivinen myyntitykki, joka innostuu uusien myyntistrategioiden luomisesta ja toteuttamisesta kollegoiden ja johdon kanssa. Sinulla on toivottavasti aiempaa kokemusta teknisten tuotteiden myynnistä ja teknisen kaupanalan jälleenmyyjät ovat sinulle tuttuja. Viihdyt dynaamisessa ympäristössä, jossa pääset todella laittamaan itsesi likoon ja osoittamaan oman ammattitaitosi, oli kyse sitten uusien tuotteiden markkinoille tuomisesta, sopimusten neuvottelusta, asiakassuhteista huolehtimisesta, tai myyntitavoitteiden asettamisesta ja niiden ylittämisestä. Kansainvälisessä yrityksessä tarvitset yhtä lailla suomen kuin englannin kieltäkin.

Mitä tarjoamme
Luonnollisesti haluamme tarjota tulevaisuuden tähtihenkilölle loistavat urakehitysmahdollisuudet vastineena tuloksellisesta toiminnasta. Saat vapauden kehittää Suomen liiketoiminnan menestyksen. Kasvun myötä rakennat itsellesi organisaation tukemaan ja varmistamaan jatkuvan liiketoiminnan kehityksen. Osallistut Pohjoismaisen johtoryhmän työhön, jakaen onnistumisia ja parhaita käytäntöjä.

Odotamme innolla hakemustasi

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.5.2018 osoitteessa www.mercuriurval.com viitteellä FI-12670. Jos haluat tietää lisää tehtävästä, ota yhteyttä Mercuri Urvaliin Max Karsten puh. 040 766 6677 tai Kirpi Niemenmaa puh. 040 512 0257.