(Poistunut julkaisusta)

Country Controller
KappAhl Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Etsimme maaorganisaatioomme kokenutta ja työhön intohimoisesti suhtautuvaa Country Controlleria, jolla on laaja kokemus vähittäiskaupasta, tai mikä vielä parempaa, muodin vähittäiskaupasta.

VASTUUALUEESI

Country Controllerin pääasiallisena tehtävänä on mm.:

  • ehdottaa tavoitteita, suunnitelmia niiden saavuttamiseksi, sekä seurata liiketoiminnan tavoitteisiin pääsemistä
  • osallistua ja tukea johtoa päätöksenteossa
  • vastata liiketoiminnan ennusteprosessin johtamisesta sekä taloudellisista että mahdollisista operatiivisista, lyhyen ja pitkän aikavälin ennusteista
  • vastata tarvittavan taloudellisen tiedon tuottamisesta, analysoinnista, raportoinnista sekä taloudellisten ohjeistusten laatimisesta
  • ylläpitää sekä kehittää raportointijärjestelmiä ja suorituskykymittaristoja
  • tuottaa investointipäätösten tueksi tarvittavia analyyseja, seurata päätettyjen investointien menestystä sekä suorittaa tehtyjen investointien jälkiarviointia

Country Controller tekee yhdessä maajohtajan ja muun maaorganisaation kanssa toimintasuunnitelmat, joilla varmistetaan, että tavoitteet saavutetaan lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Country Controller raportoi suoraan Suomen maajohtajalle.

TAIDOT JA KOULUTUS

Etsimme sinua, joilla on kaupallisen alan korkeakoulututkinnon lisäksi useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä vähittäiskaupassa. Olet taitava esittelemään taloustietoja ja sinulla on ymmärrys yrityksen toiminnan ja taloudellisten lukujen välisestä yhteydestä. Löydät olennaisen tiedon suuresta tietomäärästä. Olet analyyttinen, kriittinen, mutta avoin, työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että tiimin osana. Osaat järjestää ja jäsentää työsi olosuhteiden, operatiivisten tavoitteiden ja aikataulujen perusteella. Etsit aktiivisesti kehitysalueita ja tähtäät jatkuviin parannuksiin. Edellytyksenä on, että sinulla on vahvat Excel- ja Powerpoint-taidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on eduksi.

PERSOONALLISUUS

Olet analyyttinen ja kaupallisesti suuntautunut tiimipelaaja, jota stimuloi työ ja yhteistyö muodin keskellä nopea tempoisessa ympäristössä. Pystyt helposti rakentamaan suhteita, verkostoitumaan ja herättämään luottamusta. Omaat ennakkoluulottoman, rehellisen ja ratkaisukeskeisen asenteen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn vauhdikkaassa kansainvälisessä ympäristössä KappAhlilla. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa maajohtaja, Mikaela Kosk, ajalla 27.3.2019 klo 12-14.

Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen ja suosittelijoineen osoitteessa www.kappahl.com -> Tule meille töihin 31.3.2019 mennessä.