Costing-henkilö/Laskuttaja - Vantaa
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021
ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy on osa ASSA ABLOY-konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. ASSA ABLOY Entrance Systems Oy on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1962. Olemme markkinajohtajia alallamme ja tarjoamme maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja. Laaja tuotevalikoimamme sisältää automaattiovet, teollisuusovet, pikaovet, suurten oviaukkojen ovet ja kuormausjärjestelmät kaikkien automaattista sisäänkäyntiratkaisua kaipaavien rakennusten etu-, taka- ja sisäpuolelle varmistamaan helppo ja turvallinen sisäänkäynti. Lue meistä lisää: www.assaabloyentrance.fi

Etsimme asiakkaallemme ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy:lle Costing-henkilöä/Laskuttajaa vuoden loppuun saakka kestävään, määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen arvioidaan mahdollinen jatko. Työpaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilö löydyttyä.

Tehtävän kuvaus 

Laskuttajan roolissa toimit osana nelihenkistä laskutustiimiä ja pääset itsenäisesti hoitamaan yhden alueellisen kokonaisuuden laskutusta. Kyseessä on huoltopalvelujen- ja varaosatuotteiden laskutusta ja tässä tehtävässä toimit kiinteässä yhteistyössä huoltotyönsuunnittelijoiden kanssa. Laskuttajan päivittäisessä työssä selvität, tarkistat ja lisäät puuttuvat tiedot järjestelmään, seuraat laskutusajoja, hoidat laskutuksen asiakaspalvelua (sähköposti, puhelin) sekä hoidat myös hyvityslaskuja. Käytössäsi on Microsoft Dynamics AX-järjestelmä.

Toivomme sinulta

  • aikaisempi laskutuskokemus on suureksi eduksi, mutta ei välttämätön
  • tarkkaa, vastuuntuntoista ja joustavaa työotetta 
  • reipasta ja toimeentarttuvaa asennetta
  • kiinnostusta teknistä alaa kohtaan /ymmärrystä varaosatuotteista
  • hyvät tietotekniset taidot

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme sinulle työhösi kattavan perehdytyksen, jonka avulla varmistamme onnistumisesi tässä tehtävässä. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset oppimaan uutta sekä työskentelemään osaksi kansainvälistä ja arvostettua brändiä moderneihin toimitiloihin Vantaan Vehkalaan.
Työsuhde solmitaan määräaikaisena henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta. Työsuhde on kokoaikainen ja käytössäsi on liukuva työaika. Perehdytysjakson jälkeen mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. 
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen, puh. +358 400 224458 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 24.9.2021 mennessä  osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot