(Poistunut julkaisusta)

Cost Coordinator
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.


Haemme nyt

KUSTANNUSKOORDINAATTORIA

takuuosastolle. 


Tehtäviisi kuuluu

Haemme kustannuskoordinaattoria takuuosastolle. Kustannuskoordinaattori vastaa takuukustannusten hallinnoinnista ja laskutuksesta yhdessä telakan taloushallinnon kanssa.

Takuuosaston vastuulla on luovutettujen laivojen takuuhuomautusten ratkaiseminen yhteistyössä toimittajien ja telakan muiden osastojen kanssa. 

Toimit takuuosastolla osastopäällikön alaisuudessa tiiviissä yhteistyössä takuupäälliköiden kanssa. Tehtäväsi on takuuhuomautusten  korjaustoimintaan liittyvien kustannusten hallinta. Uusi sähköinen toiminnanohjausjärjestelmä tulee olemaan keskeinen työkalusi, mutta olet myös päivittäin yhteydessä sekä alihankkijoiden edustajiin että telakan talous –ja hankintaorganisaatiossa työskenteleviin. 


Toivomme hakijalta

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja innokas oppimaan. Tartut reippaasti toimeen ja opit nopeasti priorisoimaan toimet, joita tarvitaan korjaustoimien onnistumiseksi.  

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyäsi jämäkällä otteella luoda luottamuksen ilmapiirin, jossa sinä ja ympärillä työskentelevät henkilöt saavat asiat tehokkaasti valmiiksi.   

Kaupallinen koulutus ja kokemus SAP –ohjelmiston käytöstä katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa.

Kokemus laivanrakennuksesta ja taloushallinnosta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Takuuosaston työt koskevat kaikkea laivaan rakennettua tekniikkaa pohjan alta savupiippuun sisältäen monenlaista korjaustoiminnan järjestämiseen liittyvää tehtävää laivojen operoidessa maailman merillä. 

Pienen osaston tiivis yhteistyö ja ison organisaation tuki ja osaaminen tekee työskentelystäsi mielenkiintoista ja tarjoaa sopivasti haasteita. Sisäisillä koulutuksilla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi entisestään.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jali Valtonen
Head of Department, Warranty
050 4625375
jali.valtonen@meyerturku.fi