Cost Accountant
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Sinustako Cost Accountant (Kustannuslaskija) kansainväliseen hyvinvointitoimialan kasvuyritykseen?

Nyt sinulla on mahdollisuus tarttua Roguen vetotangosta kiinni ja tempaista itsesi vakituiseen täysin uuteen rooliin, jossa pääset aidosti kehittämään yrityksen toimintaa!

Toimit Controllerin työparina kehittäen ja ylläpitäen logistiikkaan sekä toimituskuluihin liittyvää sisäisen laskennan raportointia. Seuraat ja vertailet toimituskuluja sekä suoritat kuukausiraportointiin liittyviä sisäisen laskennan tehtäviä. Analysoit eri kulutilejä muun muassa kuukausikohtaisen vertailun osalta. Rooli on uusi, joten tehtävään etsitään henkilöä, joka kykenee ottamaan vastuuta kehittäen nykyisiä toimintaprosesseja ja tuottaen kehitystyön kautta raportteja johtamisen tueksi.

Etsimme henkilöä, jolla on vankka osaaminen sisäisen laskennan tehtävistä ja raportoinnista. Kykenet yhdistämään osaamisesi yrityksen tapaan toimia omaten kokemusta tehtävään soveltuvista toiminnanohjausjärjestelmistä. Ymmärrät tuotannollisen teollisuuden toimintalogiikan päälle ja miten kuljetusliikkeiden hinnoittelu ja hinnoittelun muutokset vaikuttavat kokonaiskustannuksiin. Sinulle on kokemuksen kautta kertynyt ymmärrys logistiikkaketjun operatiivisesta toiminnasta (varasto/tuotanto) jota kautta osaat tarkastella isompaa kuvaa toimitusketjujen osalta. Työkielien osalta kykenet työskentelemään niin suomeksi kuin englanniksikin, mutta yrityksen virallinen kieli on englanti.

Persoonan osalta haemme henkilöä, joka kykenee tuomaan uusia kehitysideoita pöytään. Itseohjautuvuus, järjestelmällisyys, analyyttisyys sekä kyky toimia tiukkojenkin aikataulujen puitteissa ovat kaikki tehtävässä korostuvia piirteitä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet omillasi kansainvälisessä työympäristössä. Eduksi katsomme, mikäli liikunta ja hyvinvointi ovat sinulle tärkeitä asioita.

Tarjoamme aidosti ainutlaatuisen tilaisuuden kansainvälisessä hyvinvointitoimialan kasvuyrityksessä erittäin tunnettujen Rogue tuotteiden parissa. Saat mahdollisuuden hypätä uuteen rooliin, jota pääset itse kehittämään ja kasvattamaan. Työtuntien osalta tehtävässä on liukuva työaika. Työtä itsessään voi tehdä täysin etänä, pois lukien ajoittaisia vierailuja Porin ja Belgian yksiköissä. Tehtävä pitää sisällään matkustelua arviolta 50 pv/vuosi.

Palkkauksen osalta tehtävässä on osaamiseen perustuva kiinteä kuukausipalkka sekä puolivuosittain maksettava, yrityksen kannattavuuteen ja henkilökohtaiseen suoritukseen liittyvä bonus. Muita etuja ovat lounasetu, puhelinetu, nettiyhteys, sekä yrityksen kautta tulevat työvälineet. Tämän lisäksi Porin ja Belgian toimipisteiden kuntosalit on työntekijöiden vapaassa käytössä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.Lisätietoa tehtävästä saat ManpowerGroupin Sourcing konsultti Hannu Pelliltä - 040 193 0347 tai Rekrytointikonsultti Elina Ruhalta - 040 627 8528.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410457
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka, Suunnittelu, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Hannu Pelli
  • Sijainti: Pori, Satakunta, Helsinki, Uusimaa, Turku, Varsinais-Suomi