(Poistunut julkaisusta)

Corporate Governance Specialist (Paralegal)
Sponda

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Haemme tarkkaa ja huolellista sekä joustavaa tiimipelaajaa Legal - tiimimme vahvistukseksi Helsinkiin.

Corporate Governance Specialist (Paralegal)

Jos sinulla on kyky pitää asiat järjestyksessä ja hallitset prosessit, joiden avulla yhtiön hallinnon ylläpitäminen ja päätöksenteko sujuvat tehokkaasti, nyt tarjolla oleva Corporate Governance Specialistin tehtävä on juuri sinua varten.

Tehtävässäsi olet mukana tukemassa muun muassa siitä, että yrityksemme hallinnon prosessit ja politiikat pysyvät ajan tasalla, ja että niitä kehitetään edelleen sekä jalkautetaan tehokkaasti. Myös sopimusrekisterin kehittäminen ja ylläpidon valvonta ovat osa tehtäväkenttääsi. Toimit lisäksi johtoryhmän sihteerinä ja tulet vastaamaan tehtävien päätösten kirjaamisesta ja järjestelmällisestä taltioinnista. 

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, työtäsi teet pitkäjänteisesti ja haluat onnistua siinä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vähintään viiden vuoden työkokemus yhtiöhallinnosta. Olet joukkuepelaaja, mutta viet asiat päätökseen myös itsenäisesti. Mahdollinen kiinteistöalan tuntemus auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tämä tehtävä on uusi ja tarjoaa mahdollisuuksia kehittää omaa työtä ja tehtävänkuvaa. Tässä työssä voit todella vaikuttaa ja vahvistaa Spondan vastuullista toimintatapaa. Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikkasi Helsingin keskustassa sijaitsevassa pääkonttorissamme.

Tehtävässäsi raportoit suoraan Spondan johtoryhmän jäsenenä toimivalle Chief Legal Officerille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Legal Officer Ari Käkelä, puh. 020 431 3012 maanantaina 5.11.2018 klo 15-17  ja tiistaina 6.11.2018 klo 13-15 välisenä aikana.

Tule mukaan huipputiimiin yhteen Suomen johtavista kiinteistösijoitusyhtiöistä!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 12.11.2018 osoitteeseen rekrytointi@sponda.fi.

Merkitse hakemukseesi tunnus ” Corporate Governance”.