(Poistunut julkaisusta)

Corporate Finance Analyst, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019
Etsimme Corporate Finance Analystia asiakkaallemme Translink Corporate Financelle Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet osana kansainvälisesti tunnetun Translink Corporate Financen Suomen tiimiä yritys- ja rahoitusjärjestelyiden tukitehtävissä. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja vaativat kunnianhimoista otetta omaan työhön ja alalla etenemiseen. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on sopivan koulutustaustan lisäksi kertynyt hieman kokemusta samankaltaisista tehtävistä. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, voisi tämä paikka olla juuri sinulle. Lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset osaksi tiivistä ja yrittäjähenkistä tiimiä rahoitus-, markkina- ja arvoketjuanalyysien tuottamisen parissa osana yritys- ja rahoitusjärjestelyprojekteja. Työskentelet osana aidosti kansainvälistä yritystä, monipuolisissa ja vaativissa työtehtävissä, joiden avulla voit kehittää osaamistasi yhä eteenpäin. Kehittymisesi myötä sinulla on mahdollisuus myös edetä nopeastikin yrityksen sisällä aina vaativampiin tehtäviin sekä osallistua tärkeässä roolissa asiakastoimeksiantojen toteutukseen.

Tarjoamme


* Kilpailukykyisen palkkamallin
* Erinomaiset etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä
* Tavanomaista suuremman vastuualueen, joka mahdollistaa nopeankin kehittymisen tehtävissä
* Ison roolin mielenkiintoisissa asiakkuuksissa

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääsääntöisiä työtehtäviäsi ovat:


* Yritys- ja rahoitusjärjestelyiden tukitehtävät kuten taloudellinen mallintaminen sekä markkina- ja arvoketjuanalyysien ja esittelymateriaalien laadinta
* Due diligence -koordinointi
* Projektinhallinnan vastuutehtävät
* Yrityksen sisäisten prosessien kehitykseen osallistuminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta: KTM (rahoitus, laskentatoimi) tai DI (tuotantotalous)
* Aiempaa relevanttia työkokemusta rahoitusalalta, investointipankkialalta tai liikkeenjohdon konsultoinnin tehtävistä
* Hyvä osaaminen taloudellisesta mallintamisesta, taloudellisen datan analysoinnista sekä laadukkaiden esitysmateriaalien tuottamisesta
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Persoonaltasi olet:


* Itsenäinen
* Tuloskeskeinen
* Huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Kluuvikatu 5, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Translink Corporate Finance Oy on erikoistunut keskisuuriin, rajat ylittäviin yrityskauppoihin. Asiakkaitamme ovat yrittäjät ja perheyhtiöt, listatut yhtiöt sekä pääomasijoittajat. Yrityskauppojen lisäksi palvelemme asiakkaitamme rahoitusjärjestelyissä ja osakkeiden listauksissa. Translink on Nasdaq First North -markkinapaikan Certified Advisor Helsingissä ja Tukholmassa ja se toteutti pohjoismaissa 33 M&A transaktiota vuonna 2018. Translink on Suomen kansainvälisin neuvonantaja keskisuurissa yrityskaupoissa, keskittyen erityisesti teknologia-alan yrityksiin.

Translinkin arvot:


* Asiakas aina ensin. Hoidamme kaikki toimeksiannot tinkimättömällä asenteella ja laadukkaasti alusta loppuun asti.
* Kansainvälisyys näkyy ja kuuluu. Meille kansainvälisyys ei ole pelkkää sanahelinää. Tunnemme kaikkien maatoimistojemme asiantuntijat henkilökohtaisesti ja palvelemme asiakkaitamme yhtenä tiiminä ympäri maailman.
* Työntekijät alansa parhaimmistoa. Olemme ylpeitä tiimistämme, joka koostuu toimialamme parhaista analyytikoista ja projektinjohtajista.
* Meitä on helppo lähestyä. Meidän kanssamme on helppo ja mukava asioida - on sitten pöydän toisella puolella alamme ammattilainen tai esimerkiksi yrittäjä, jolle oman yrityksen myynti on ainutkertainen tapahtuma.
* Yrittäjähenkisyys ohjenuorana. Translinkilla ei olla vain töissä. Asenteemme työhön on yrittäjähenkinen. Koska myös itse olemme yrittäjiä, ymmärrämme yrittäjäasiakkaittemme maailmankuvaa.