(Poistunut julkaisusta)

Corporate Communications Specialist
Componenta Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Haemme Vantaan pääkonttorille osaavaan joukkoomme viestinnän asiantuntijaa,
 

Corporate Communications Specialistia
 

suunnittelemaan ja ennen kaikkea toteuttamaan pörssiyhtiön ulkoista sekä sisäistä viestintää.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. pörssitiedotteiden, liiketoimintakatsausten, puolivuosikatsausten ja vuosikatsausten laatimiseen osallistuminen ja niiden viimeistely. Vastaat myös asiakas-, sijoittaja- ja markkinointiviestintämateriaalien tekemisestä, vastuullisuusraportoinnin kehittämisestä sekä sosiaalisen median hyödyntämisestä. Toimenkuvaan kuuluu myös konsernin hallinnollisissa tehtävissä tukeminen.  

Etsimämme henkilö on alan koulutuksen saanut, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolla on jo muutaman vuoden kokemus viestinnän toteuttamisesta, mielellään pörssiyhtiössä. Arvostamme myös kokemusta vastuullisuusraportoinnista. Olet oma-aloitteinen, liiketoimintalähtöinensekä aikaansaava ja sinulla on kyvykkyys toimia verkostossa sidosryhmien kanssa sekä suomen että englannin kielellä. Ymmärrät pörssiyhtiön viestinnältä edellytettävän vaatimustason ja olet hyvä tuottamaan sujuvaa, täsmällistä sekä virheetöntä sisältöä ja tekstiä itsenäisesti tarvittaessa tiiviissäkin aikataulussa. Tuotat luontevasti helposti ymmärrettävää sisältöä sisäisen ja ulkoisen viestinnän kanaviin (esim. intra ja internetsivut) ja haluat kehittää omaa osaamistasi. Työ vaatii jonkin verran matkustamista konsernin eri toimipisteiden välillä Suomessa.

Tarjoamme vaihtelevan ja itsenäisen tehtävän, jossa pääset näköalapaikalta toteuttamaan monipuolisesti pörssiyrityksen viestintää ja kehittämään omaa osaamistasi muiden tukemana. Toimipiste sijaitsee yhtiön pääkonttorissa Vantaan Aviapoliksessa moderneissa tiloissa lentokentän läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Raportoit tehtävässäsi talousjohtajalle. 

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Marko Karppinen, puh.  040 864 3747 (ke 24.2. klo 9-10 ja 1.3. klo 13-14).

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 5.3.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@componenta.com otsikolla Corporate Communications Specialist.