(Poistunut julkaisusta)

Corporate Communications Specialist
Componenta Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

 

Haemme Vantaan pääkonttorille osaavaan joukkoomme viestinnän asiantuntijaa,
Corporate Communications Specialistia, 
suunnittelemaan ja ennen kaikkea toteuttamaan pörssiyhtiön ulkoista sekä sisäistä viestintää.

 

Työtehtäviisi kuuluvat mm. pörssitiedotteiden, liiketoimintakatsausten, puolivuosikatsausten ja vuosikatsausten laatiminen. Vastaat myös asiakas-, sijoittaja- ja markkinointiviestintämateriaalien tekemisestä sekä sosiaalisen median hyödyntämisestä.

Etsimämme henkilö on alan koulutuksen saanut, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolla on jo muutaman vuoden kokemus viestinnän toteuttamisesta, mielellään listayhtiössä. Olet oma-aloitteinen, energinen sekä työhön tarttuva ja sinulla on kyvykkyys toimia verkostossa sidosryhmien kanssa sekä suomen että englannin kielellä. Sinusta löytyy toimittajahenkisyyttä ja viihdyt ihmisten seurassa. Tuotat luontevasti totuudenmukaista sisältöä sisäisen ja ulkoisen viestinnän kanaviin (esim. intra ja internetsivut) ja haluat kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme pidempiaikaista sitoutumista. Työ vaatii jonkin verran matkustamista konsernin eri toimipisteiden välillä, pääasiassa Suomessa.

Tarjoamme vakituisen, vaihtelevan ja itsenäisen tehtävän, jossa pääset näköalapaikalta toteuttamaan monipuolisesti pörssiyrityksen viestintää ja kehittämään omaa osaamistasi muiden tukemana. Toimipiste sijaitsee yhtiön pääkonttorilla Vantaan Aviapoliksessa moderneissa tiloissa lentokentän läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työssäsi sinua tukee talousjohtaja. 

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä talousjohtaja Marko Karppiselta +358 40 864 3747 (ke 14.8.2019 klo 14-15 tai ti 27.8.2019 klo 10-11).

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@componenta.com otsikolla Corporate Communications Specialist.