Core Application Specialist, ALD Automotive Finland, Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021
Kiinnostaako sinua liiketoiminnalle kriittisten järjestelmien sovellusten ylläpito ja kehittäminen? Asiakkaamme ALD Automotive etsii Core Application Specialistia IT-tiimiinsä ! Tässä tehtävässä loistat kommunikointitaidoillasi sekä analyyttisellä työotteella. Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme heti sopivien henkilöiden kanssa!
KUVAUS
Core Application Spesialistina vastaat liiketoiminnalle kriittisten järjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä. Tärkeää on, että osaat pitää langat käsissäsi sillä pääset myös koordinomaan ja vetämään pienempiä projekteja ja kehitystyötä. IT-tiimin jäsenenä vastuualueellasi on myös kollegoidesi tukeminen ja coachaaminen erilaisissa IT-ongelmissa sekä ratkaisujen löytäminen. Tässä tehtävävässä ei tarvitse osata koodata, mutta sovellusten välinen tiedon siirto on tehtävässä oleellinen sekä ymmärrys rajapinnoista ja IT-arkkitehtuurista.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän, jossa pääset toimimaan monipuolisesti eri teknologioiden parissa
* Mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua IT-ympäristön kokonaisvaltaiseen uudistamiseen lyhyellä ja pitkällä aikavälillä
* Mahdollisuuden työskennellä tiiviin ja ammattitaitoisen tiimin kanssa
* Ystävällisen ja joustavan työympäristön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Olemassa olevien sovellusten ylläpito ja kehittäminen sekä yhteistyö sovellustoimittajien kanssa
* Monipuoliset sovelluksiin liittyvät tukitehtävät sekä ongelmanratkaisu yhteistyössä toimittajien ja ALD:n globaalin IT-tiimin kanssa
* Toimia teknisenä projektipäällikkönä sekä asiantuntijana pienkehityshankkeissa ja suuremmissa järjestelmäuudistuksissa
* Liiketoiminalle kriittisten sovellusten tunteminen ja kehittäminen sekä kehitysbacklogin hallinta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kokemusta liiketoiminnalle kriittisten järjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä
* Ymmärrystä IT-arkkitehtuurista sekä sovellusten integraatioista
* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. IT-puolelta)
* Harrastuneisuutta ja kiinnostusta teknologiaan
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme kokemuksen Microsoft 365 -työkaluista (esim. Power Platform)

Etsimämme henkilö on:
* Avoin ja kommunikoiva
* Yhteistyökykyinen
* Analyyttinen ja proaktiivinen

Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä ALD Automotive Finland puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
ALD Automotive on Suomen johtava huoltoleasingpalveluita tuottava yhtiö, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1979 lähtien. ALDn tehtävä on olla asiakkaiden liikkumistarpeille parasta palvelua tuottava yhteistyökumppani. ALD Automotive tarjoaa autokannan hallintaratkaisuja ja pitkäaikaisia leasingratkaisuja yrityksille yli 40 maassa ja heidän strategian keskiössä on asiakastyytyväisyys: ALD Automotive on luonut autokannan hallinnasta vastaaville henkilöille ja kuljettajille innovatiivisia työkaluja ja palveluja, jotka helpottavat jokapäiväisiä toimintoja ja vastaavat tuleviin haasteisiin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506816
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa