(Poistunut julkaisusta)

Copywriter
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmään, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Etsimme nyt Helsinkiin sinua, asiakasviestinnän Copywriter, kehittämään OP:n monikanavaista asiakasviestintää henkilöasiakkaillemme.

Tehtävästä

Olet asiakasviestinnän asiantuntija ja tuotat ymmärrettäviä ja laadukkaita sisältöjä sekä digitaalisiin että perinteisiin kanaviin. Työskentelet erityisesti lakisääteisen asiakasviestinnän parissa. Olet taitava kirjoittaja ja tuotat erinomaisia sisältöjä sekä asiakas että lakipykälät huomioiden. Osallistut vahvasti asiakasviestinnän kokonaissuunnitteluun ja kehität henkilöasiakkaiden asiakaskokemusta. Toimit osana Asiakkuusmarkkinointi ja asiakasviestintä -tiimiä, mutta teet laajasti yhteistyötä myös OP:n muiden sisäisten tiimien sekä eri yhteistyökumppanien kanssa. Tuet osaltasi Vähittäispankin heimoja ja tiimejä hyvän asiakasviestinnän rakentamisessa.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • monikanavainen asiakasviestinnän sisällöntuotanto,
  • asiakasviestinnän suunnittelu,
  • heimojen ja tiimien tukeminen asiakasviestinnässä sekä
  • asiakasviestinnän toimintamallien ja prosessien kehittäminen ja jalkauttaminen

Mitä odotamme sinulta

Teet työtä asiakaslähtöisesti, ja haluat aidosti kehittää asiakaskokemusta. Olet kokenut viestijä ja tuotat vaativia sisältöä laadukkaasti aina vastaanottaja huomioiden. Sinulla on vahvaa kokemusta asiapitoisesta viestinnästä ja taiot vaikeaselkoisista asioista ymmärrettäviä. Ajattelet kokonaisvaltaisesti, ja tekemisessäsi on aktiivinen ja kehitysorientoitunut ote. Sinulla on palvelualtis asenne, olet tehokas työssäsi ja toimit tehokkaasti myös kiireessä ja paineen alla.

Työn luonteen vuoksi odotamme sinulta kokemusta monikanavaisesta sisällöntuotannosta useiden vuosien ajalta. Pystyt hallitsemaan laajoja viestinnällisiä kokonaisuuksia. Kirjoitustaitosi suomen kielellä on erinomainen, ja viestit sujuvasti myös englannin kielellä.

Lisäksi etsimme hakemuksestasi:

  • SEO-osaamista
  • kokemusta erilaisten julkaisujärjestelmien käyttämisestä sekä
  • kokemusta projektityöskentelystä.

Ymmärrys asiakkaan sisältö- ja ostopoluista ja tehtävään soveltuva viestinnän tai markkinoinnin korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kokeneemmallekin Copywriterille mahdollisuuden haastaa itseään ja kehittyä vaativien asiakassisällöntuotannon asiakasviestinnän tehtävien parissa. OP on Suomessa laajasti tunnettu ja vahva brändi, ja asiakasviestintämme koskettaa usein miljoonia asiakkaita. Yksin tätä kaikkea ei tarvitse tehdä, sillä saat tueksesi mahtavan tiimin täynnä ammattilaisia. Tarjoamme myös mahdollisuuksia kehittyä ja kehittää omaa ammattitaitoa esimerkiksi chapter-toiminnan muodossa.

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävään 31.5.2020 mennessä lähettämällä hakuun CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Haethan pian, sillä voimme sopivan henkilön löytyessä aloittaa haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tea Koivujuuri tiistaina 19.5. klo 9-10.30, perjantaina 22.5. klo 12.30-14 ja torstaina 28.5. klo 9-10, puh. 040 525 9079. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen tea.koivujuuri (a) op.fi.

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Vallilan kauniissa ja moderneissa toimitiloissa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.