(Poistunut julkaisusta)

Copywriter
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019
Oletko digitaalisen markkinoinnin tai viestinnän alalta valmistunut tai Sinulta löytyy jo alan työkokemusta? Etsimme innostunutta ja Hands on -asenteella varustautunutta tiimipelaajaa asiakasyrityksellemme Posti Oy:lle. Ethän aikaile hakemuksen lähetyksen kanssa, sillä toivomme löytävämme tekijän jo pian! Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa osana modernia, laajan osaamisen asiantuntijatiimiä
* Näköalapaikan ison organisaation muutosprosessissa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Sisällöntuotanto eri kanaviin
* Erilaiset viestinnän projektit
* Sisällöntuotanto eri kampanjoihin


Tehtävä sopii Sinulle, joka olet kiinnostunut sisällöntuotannosta ja haluat päästä kehittymään alan rautaiseksi ammattilaiseksi! Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kannustavassa sekä mielenkiintoisessa työympäristössä Posti Oy:lla.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemusta
* Kokemusta viestinnän- ja sisällöntuotannon tehtävistä
* Sosiaalisen median osaamista ja tuntemusta
* Sujuvat kommunikointitaidot niin suomeksi kun englanniksikin
* Konkreettisia työnäytteitä (ajan tasalla oleva portfolio)


Etsimämme henkilö on


* Itsenäinen
* Järjestelmällinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: 9.9.2019
* Kesto: 31.12.2019
* Sijainti: Postintaival 7, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Postin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. ydinliiketoimintaamme kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. huolehdimme arjen sujuvuudesta 11 maassa.