Copywriter
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme pankkitoiminnan digimyynti ja markkinointi -organisaatioomme Helsinkiin kahta

COPYWRITERIA 

Tehtävissä pääset kehittämään pankkiliiketoiminnan henkilöasiakkaiden digitaalista asiakaskokemusta sisällön keinoin yhdessä digimyyntitiimien tiimin kanssa. Suunnittelet ja tuotat sisältöjä ja sisältökonsepteja, joiden avulla pystymme tekemään personoitua ja skaalautuvaa mainontaa, markkinointikampanjoita, asiakasviestintää ja verkkosisältöjä. Työsi tavoitteena on pankkiliiketoiminnan myynnin lisääminen ja asiakaskokemuksen kehittäminen monikanavaisesti. Osallistut pankkiliiketoiminnan digimyynnin ja markkinoinnin kokonaisuuden kehittämiseen myynnin, asiakkuuksien hoidon ja digitaalisen asioinnin näkökulmasta ja tuet digimyyntitiimeille asetettujen myynti- ja asiakaskokemustavoitteiden saavuttamista.

Toinen tehtävistä on määräaikainen, jatkuen vuoden 2020 loppuun.

Mitä odotamme sinulta

Olet intohimoinen sisältöjen luoja ja kehittäjä. Sinulla on vahvaa kokemusta ja näyttöjä sisältöjen suunnittelusta ja tuotannosta monikanavaisesti. Hallitset erinomaisesti hakukoneoptimoinnin sisällöissä ja sinulla on näyttöjä tuloksellisesta hakukoneoptimoidusta sisällöntuotannosta (SEO/SEM), sekä Liferay-järjestelmän käytöstä. Tuot sisältöihin rohkeasti omaa näkemystä samalla brändiä kunnioittaen. Opit nopeasti uusia järjestelmiä ja osaat katsoa maailmaa myös pankin asiakasnäkökulmasta. Ymmärrät digitaalisen myynnin keinoja ja tavoiteasetantaa (mm. konversio-optimointi, A/B-testaus, analytiikan periaatteet). Sinulla on tuloksellinen ja aikaansaava ote työhön ja pystytkin hallitsemaan useampaa projektia samanaikaisesti. Paineensietokykysi on erinomainen, kuten myös vuorovaikutustaitosi.

Mitä saat meiltä

Sinua odottaa tehokas ja innostuneesti työhönsä suhtautuvien huippuammattilaisten tiimi sekä valmentava esimies, jonka tavoitteena on saada sinut loistamaan. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset yhdessä rakentamaan uutta ketterää toimintatapaa käytännössä. Pääset vaikuttamaan pankkiliiketoiminnan digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittymiseen. Tuloksellisella työskentelyllä ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi pystyt vaikuttamaan urapolkuusi meillä ja kannustamme ja tuemme sinua kehittymisessäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tea Koivujuuri, 0405259079 (ma 13.5 klo 11-13) tai tea.koivujuuri@op.fi

Hae tehtävää 23.5.2019 mennessä OP:n Urasivujen kautta. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely ja huumausainetesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269227
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki