(Poistunut julkaisusta)

Copywriter
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme yritysasiakkaiden markkinointiin

COPYWRITERIA

Vastaat markkinoinnin ja asiakasviestinnän sisältöjen tuloksellisesta suunnittelusta, tuotannosta, analysoinnista ja optimoinnista. Vastaat asiakkuus-, brändi- ja liiketoimintatavoitteiden mukaisen sisällön suunnittelusta ja tuottamisesta monikanavaisesti. Roolissasi pidät huolta sisältöjen laadusta, ajantasaisuudesta, hakukonelöydettävyydestä, tuloksellisuudesta ja kehittämisestä. Osaat luoda sisältökonsepteja. Ennen kaikkea kirjoittaminen on intohimosi.

Mitä odotamme sinulta

Olet tavoitteellinen ja tuloksellinen viestijä, ja liiketoimintatavoitteet ohjaavat tekemistäsi. Laitat aina asiakkaan keskiöön, ja rakennat asiakkaan tarpeita koskettavia, puhuttelevia sisältöjä sekä koukuttavia sisältöpolkuja. Innostut datasta ja asiakasymmärryksen kasvattamisesta, ja hyödynnät niitä viestinnän suunnittelussa. Olet ilmaisuvoimainen kirjoittaja.

Edellytämme

  • Sinulla on osaamista ja kokemusta viestinnän tuloksellisesta suunnittelusta, tuotannosta, analysoinnista ja optimoinnista eri viestintäkanavissa
  • Sinulla on erittäin hyvä kirjoitustaito ja perusosaaminen kuvankäsittelystä
  • Sinulla on osaamista ja kokemusta analytiikan hyödyntämisestä viestinnän suunnittelussa ja mittaamisessa
  • Osaat suunnitella ja hallita viestintää ja luoda viestintäkonsepteja monikanavaisesti
  • Sinulla on vahvat projektinhallintataidot
  • Ymmärrys markkinoinnin automaatiosta katsotaan eduksesi

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Tule luomaan kanssamme ihmisille parhaat työn tekemisen puitteet ja asiakkaillemme parhaat palvelut.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Mikäli haluat olla mukana copywriterin rekrytoinnissa, hae tehtävään 18.1.2019 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si ja vastaamalla videokysymyksiin, jotka lähetämme jatkoon eteneville hakijoille sähköpostilla. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae tehtävään mahdollisimman pian. Lisääthän hakemukseesi myös kolmen suosittelijan tiedot: esimies, kollega ja henkilö, johon olet vaikuttanut tai jota olet valmentanut aiemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsti Vettenranta, jonka tavoitat numerosta 040-704 3172 torstaina 3.1.2019 klo 14-16 sekä perjantaina 11.1.2019 klo 9-11, tai sähköpostilla osoitteesta kirsti.vettenranta@op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.