(Poistunut julkaisusta)

Copywriter
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalue on eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla. Meillä työskentelee noin 1000 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen huippuammattilaista. Tule mukaan kehittämään kanssamme uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja palveluita. 

 

Etsimme OP Design & Software -osastollemme Copywritereita kehittämään OPn asiakaskokemusta.

 

Sukelletaan sitten tarkemmin sinun rooliisi ja työympäristöösi

Kielen ymmärryksellä ja osaamisellasi tuet OPn palvelukehitystä. Laadukkailla sisällöillä tuotat erinomaista asiakaskokemusta ja samalla huolehdit brändin mukaisesta ilmaisusta sekä sovitusta terminologiasta. Tehtäviisi kuuluvat sisällöntuotantoon ja lokalisointiin liittyvien prosessien ja yhteistyön kehittäminen. Copywriterina osallistut myös OPn äänensävyn ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

OP Design & Software on sinulle juuri oikea paikka, mikäli haluat olla mukana uudistamassa palvelutarjontaamme sekä meidän tapaamme toimia ja palvella asiakkaitamme arjessa. Roolissasi tulet rakentamaan liiketoimintamme ja asiakkaidemme arjen tarpeisiin palveluita yhteisössä, jossa on tahto saada merkityksellisiä asioita aikaiseksi. Työskentelet Suomen kärkeä olevassa muotoilutiimissä, johon olemme onnistuneet rakentamaan yhdessä tekemisen ja kannustamisen kulttuurin.

Osastomme on yli 200 osaajan tiivis, moniosaajatiimeissä työskentelevä joukko tekijöitä ja kehittäjiä. Olemme tarttuneet isoihin teemoihin ja kokonaisuuksiin, joten sinulla on mahdollisuus tehdä pitkäjänteistä palvelu- ja ohjelmistokehitystä. Vaikka tekeminen vaatii uskoa ja pitkää pinnaa, huolehdimme siitä, että välietappisi ovat palkitsevia ja motivoivia. Osastomme hyvä yhteishenki tulee vuosittain esiin henkilöstötyytyväisyyskyselyssä. Meille on erityisen tärkeää, että homma toimii yhteen. Sen vuoksi mietimme jo tiimiä rakentaessa, miten tiimiläiset täydentävät toisiaan ja viihtyvät yhdessä töitä tehden. Meidän kanssamme pääset uudistamaan toimialaa ja samalla koko elämää asiakkaan arjessa.

 

 Voit vielä käydä tutustumassa tarkemmin osastomme tarinaan, ja miksi me olisimme sopiva koti juuri sinun osaamisellesi >> 

 Mikäli haluat jo tässä kohtaa käydä tutustumassa moninaisiin henkilöstöetuihimme, se onnistuu myös >>  

 

Menestymisen edellytykset

Sinulla on kokemusta palvelukehityksestä ja/tai käyttöliittymäsuunnittelusta ja niiden sisältömuotoilusta ja lähestymistapasi sisältömuotoiluun on asiakaslähtöinen.

 

Tähän kiinnitämme huomiota:

  • Kykyyn toimia itsenäisesti palvelukehityksen monialaisissa tiimeissä
  • Kykyyn tuottaa sisältöjä kanavan luonteen mukaisesti
  • Haluun osallistua sisällöntuotannon ja lokalisoinnin prosessien kehittämiseen
  • Hakukoneoptimoinnin ja analytiikan tuntemus on eduksi
  • Soveltuvat opinnot AMK:ssa tai korkeakoulussa
  • Erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen taito

 

Meillä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on sinulla itselläsi. Työskentelymme ketterästi vaatii itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa. Vaikka arkemme on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa. Osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta - toivottavasti sinäkin.

Lisätietoa meistä, arjestamme sekä projekteistamme löydät täältä >> 

 

Tuliko mieleesi kysyttävää?

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Mari Kiirikki kertoo sinulle mielellään lisää puh. 0405502781 To 20.8. klo 15-16, ma 24.9. klo 16-17 to 4.10. klo 9-10. Voit myös laittaa kysymyksesi Marille sähköpostitse mari.kiirikki(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta, voit hakea tehtävään 7.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Tässä roolissa voit vaihtoehtoisesti työskennellä joko Helsingissä tai Oulussa. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.