(Poistunut julkaisusta)

Copywriter, kokoaikainen, Republic of Communications, Helsinki
Republic of Communications Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Oletko tarinallisuuteen taipuva ideanikkari, joka haluaa päästä kehittymään uuden ajan markkinoinnin ja viestinnän parissa alan huipputyyppien kanssa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Copywriter!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Republic of Communicationsille Copywriteria kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Helsinkiin.

Copywriterina pääset työskentelemään eri asiakkuuksien markkinointikonseptien parissa yhdessä muun markkinoinnin tiimin kanssa. Työhösi kuuluu tekstisuunnittelua, asiakkaan tuotteisiin ja yritykseen perehtymistä sekä markkinointiviestinnän kokonaisuuksien suunnittelua loppuasiakkaalle helposti ymmärrettävään ja houkuttelevaan muotoon. Olet mukana eri alojen asiakkaiden projekteissa ja saat päästää luovuutesi valloilleen!

Republicin kantava ajatus on koko sen kymmenvuotisen historian ajan ollut tehdä Suomen markkinointihenkisintä viestintää ja määritellä viestinnän käsite muita joustavammin. Tästä lähtökohdasta syntyi kasvutarinamme, joka on määritellyt viestinnän rajat uudelleen. Tavoitteemme on olla viestintätoimistoja kaupallisempi, mainostoimistoja strategisempi ja mediatoimistoja integroidumpi.

2010-luvun edetessä tämä raja-aitoja kaatava ajattelu on tuntunut entistäkin osuvammalta.  Asiakkaat kaipaavat toimistoltaan kykyä liikkua luontevasti viestinnän ja markkinoinnin välillä, digitaalista kokonaisosaamista ja liiketoiminnallisen vastuun kantoa. Me yhdistämme markkinointiviestinnän parhaat työkalut ja käytännöt tehokkaiksi täsmäaseiksi asiakkaidemme markkinointiviestinnän tueksi.
https://www.republic.fi

Pääasialliset tehtävät
  • tekstisuunnittelu erilaisiin asiakasprojekteihin
  • asiakasyrityksiin ja heidän tuotteisiin perehtyminen
  • markkinointiviestinnän kokonaisuuksien suunnittelu yhdessä AD:n ja muun markkinointitiimin kanssa
Odotamme sinulta
  • kykyä tuottaa sujuvaa ja oivaltavaa tekstiä
  • itseohjautuvaa, toimeentarttuvaa ja mukautuvaa työskentelytapaa
  • ulospäinsuuntautunutta, rempseää ja avointa asennetta
  • erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle erinomaiset työsuhde-edut sekä upean mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alasi ammattilaiseksi huippukonkareiden riveissä.

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.10.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.