(Poistunut julkaisusta)

Copywriter, kokoaikainen, Pulse247, Tampere
Pulse247 Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020
Omaatko osaamista sisältömarkkinoinnista ja markkinointitekstien laatimisesta? Innostutko sujuvan ja tavoitteellisen tekstin tuottamisesta ja mielikuvien luomisesta tarinankerronnan keinoin? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä hyödyntämään kartuttamaasi osaamista Pulse247 Oy:lle copywriterin/sisällöntuottajan tehtävässä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme copywriteria/sisällöntuottajaa Pulse247 Oy:lle. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työllistyt Pulse247 Oy:lle Studentworkin kautta. Voit työskennellä Pulse247 Oy:n Kajaanin, Oulun tai Kuopion toimistolla, tai sitten jatkuvasti etänä mistä päin Suomea tahansa.

Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien markkinointiviestinnän ja sisällöntuotannon tehtävien parissa, Pulse247 Oy:n ylläpitämän ja kehittämän MyCashflow-verkkokauppapalvelun markkinoinnissa. Työskentelet osana muutaman hengen markkinointitiimiä vastaten tekstisuunnittelusta ja -tuotannosta.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu myyvien markkinointitekstien tuottaminen sekä printti- että digikanaviin. Pääset myös luomaan ja laatimaan monipuolista sisältömarkkinointia esimerkiksi blogiartikkelien, asiakastarinoiden ja erilaisten oppaiden muodossa. Tehtävässä pääset osallistumaan myös MyCashflow'n brändin kehittämiseen mm. tarinankerronnallisin keinoin sekä kehittämällä brändiviestinnälle johdonmukaista tone-of-voicea.

Pulse247 Oy on kotimainen verkkokaupankäyntiin erikoistunut ohjelmistopalveluyritys. Yrityksen ylläpitämä ja kehittämä MyCashflow on pilvipalveluna tarjottava verkkokauppa-alusta, jota käyttää jo lähes 20 % kaikista Suomen verkkokaupoista. Pulse247 Oy tarjoaa asiakkailleen paitsi helppokäyttöisen ja ylläpidetyn verkkokaupan myös asiantuntevia palveluita verkkokaupankäynnin kehittämiseen. Työntekijöiden mukaan Pulsessa on parasta hyvä syke, mukava ja kannustava työyhteisö ja rento tekemisen meininki!

Lue lisää Pulse247 Oy:stä: https://www.pulse247.info ja MyCashflow'sta :https://www.mycashflow.fi

Pääasialliset tehtävät
 • mainos- ja markkinointitekstien laatiminen eri kanaviin
 • inbound-markkinointisisältöjen tuottaminen
Odotamme sinulta
 • kykyä tuottaa laadukasta tekstiä eri käyttötarkoituksiin ja kanaviin
 • kykyä kiteyttää ja tiivistää markkinointiviestit selkeiksi ja erottuviksi kärjiksi
 • luovaa ajattelua yhdistettynä tarkkaan ja järjestelmälliseen työskentelyotteeseen
 • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
 • aiempi kokemus sisältömarkkinoinnin ja copywritingin tehtävissä katsotaan vahvasti eduksi
 • verkkokaupankäynnin tuntemus katsotaan eduksi
 • eduksi katsomme myös kokemuksen ja osaamisen hakukoneoptimoinnista ja avainsanatutkimuksesta
Tarjoamme sinulle
 • joustavat työajat
 • mahdollisuuden työskennellä täysin etänä
 • laajat työsuhde-edut (mm. tietokone, vapaa-ajan vakuutus, virikekortti)
 • hyvän perehdytyksen ja startin – kaikkea ei tarvitse etukäteen tietää
 • kannustavan työyhteisön tuen
 • mahdollisuuden kehittää osaamista joustavasti

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin jätähän hakemuksesi palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.10.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.