(Poistunut julkaisusta)

Copywrite-taitoinen graafinen suunnittelija
Partioaitta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

 

Haemme tiimiimme copywrite-taitoista graafista suunnittelijaa

Partioaitan graafisena suunnittelijana tehtävänäsi on suunnitella ja taittaa kolme kertaa vuodessa ilmestyvä 365-lehti. Toimit 365-lehden teossa projektipäällikkönä. Lisäksi tuotat printti- ja digitaalimainontaa sekä myymälämateriaaleja markkinointi- ja kampanjasuunnitelman mukaan. Työsi on itsenäistä, mutta teet paljon yhteistyötä markkinoinnin, verkkokaupan, oston, myynnin sekä myymäläpäälliköiden kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta ja jo muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Käytät sujuvasti Adobe InDesignia, Photoshopia sekä Illustratoria. Sinulla on aiempaa kokemusta aikakauslehtien tai muiden vastaavien printtijulkaisuiden tekemisestä. Sujuva suomen kielen kirjoitustaito on tärkeä, sillä työssäsi pääset kirjoittamaan sisältöä 365-lehteen sekä erilaisia markkinointi- ja tuotetekstejä. Kansainvälisessä konsernissa työskenteleminen edellyttää suomen kielen osaamisen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito nähdään eduksesi.

Päivittäisessä työssäsi sinulta vaaditaan kaupallista ajattelua, hyvää stressinsietokykyä ja aikataulujen hallintaa. Teet työsi nopeasti, mutta huolellisesti. Pysyt aina deadlineissa ja olet tarvittaessa valmis joustamaan työajoissa.

Tuotteemme ja alamme inspiroivat luovuuttasi eli eduksi katsotaan myös retkeily- ja ulkoiluharrastuneisuus.

Tartu mahdollisuuteen ja hae töihin Partioaittaan!

Lähetä hakemus ja portfoliosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoiteessa rekry.partioaitta.fi.

Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.