(Poistunut julkaisusta)

Coordinator, Project Finance
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

VTT:n oma- ja yhteisrahotteisten hankkeiden -tiimin vastuulla on kansallisten ja kansainvälisten julkisten rahoittajien (pl. EU) rahoittamien projektien talous- ja hallintotehtävät. Tehtävässä työskentelet tärkeässä roolissa varmistaen projektien sujuvan etenemisen talousseurannan osalta ja näin mahdollistat tutkijoiden keskittymisen tutkimukseen. Tavoitteenamme on tuottaa laadukasta ja asiantuntevaa palvelua tutkimusalueille.

Etsimme nyt joukkoomme kehityshakuista ja työstään innostuvaa tiimipelaajaa näihin tehtäviin. Tehtävä on vakituinen ja työskentelypaikkakuntana Espoo, Tampere, Jyväskylä tai Oulu.

 

Tehtäviisi kuuluvat

Vastuualueellesi kuuluvat kansallisten rahoittajien rahoittamien tutkimushankkeiden hallinto- ja taloushallintotyöt, erityisesti Business Finland:in ja Suomen Akatemian hankkeet. Tehtävässä painottuvat myös taloushallintotyöt kuten maksatusprosessi ja talousraportointi, projektien talouden seuranta sekä tilintarkastuksiin osallistuminen.

Toimit projektipäälliköiden tukena koko projektin elinkaaren ajan ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä tutkimuksen ja oman tiimisi kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat projektibudjetointi, rahoitusehtojen soveltuvuuden arviointi sekä muut projektien hallintoon liittyvät työt ja kehityshankkeisiin osallistuminen.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Kokemusta projektien taloudesta ja hallinnosta, arvostamme monipuolista kokemusta talouden eri osa-alueilta
  • Soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa mieluiten talouden alalta, esimerkiksi tradenomin tutkinto tai vastaava.
  • Eduksesi katsomme, mikäli julkisten rahoittajien instrumentit sääntöineen ja raportointivelvotteineen ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja
  • Halua kouluttaa muita ja mahdollinen aikaisempi kokemus koulutusten järjestämisestä on etu
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • MS Office ja O365 –työkalujen hallintaa
     

Henkilönä olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka toimii aktiivisesti projektipäällikön kumppanina kohti yhteistä tavoitetta. Omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin, ovat ne sitten uusia instrumentteja, toimintatapoja tai työvälineitä.

Motivoidut uuden oppimisesta ja samalla kehität aktiivisesti myös tiimin toimintamalleja. Osaat perustella tekemiäsi päätöksiä. Tehtävässä korostuvat myös tarkkuus ja huolellisuus sekä ajanhallinnan taidot. Työskentelet sujuvasti myös itsenäisesti tilanteen vaatiessa.

 

Tarjoamme

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

Tämä tehtävä tarjoaa monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana ammattitaitoista tiimiä, joka mahdollistaa ammatillisen kehittymisen. Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin kehityshankkeisiin osana projektitalouden tiimiä.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Välimäki (Team Leader, Project Finance, Self and Jointly Funded) 16.9 klo 12-12.45 ja 18.9 klo 12-13. Puh. 040 683 8148, s-posti antti.valimaki@vtt.fi

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä käynnistämme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Haku alkaa 14. syyskuuta 2020 ja päättyy 27. syyskuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen, vakituinen