(Poistunut julkaisusta)

Coordinator, Procurement
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Form of employment: Full time, Regular
Locations: Espoo, Finland
Job area: Infra and In-house services
Application period: Tuesday, October 01, 2019 - Sunday, October 13, 2019

About us

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. VTT luo vaikuttavuutta, kun innovaatiot ja liiketoiminta kohtaavat.

With us you will be responsible for

Haemme koordinaattoria julkisten hankintojen kilpailutushankkeisiin, jossa pääset perehtymään monipuolisesti VTT:n eri yksiköihin ja toimintoihin hankintojen näkökulmasta. Työskentelet hankintapalvelut-tiimissä sisäisten asiantuntijoiden ja toimittajien kanssa kilpailutushankkeiden kaikissa vaiheissa valmistelusta päätöksentekoon. Päätehtäväsi ovat osallistua hankinnan kohteiden määrittelyihin, hankinta-asiakirjojen laadinta ja viimeistely sekä osallistuminen tarjousten käsittelyyn ja vertailuun. Olet mukana varmistamassa kilpailutushankkeissa aikataulujen pitävyyden sekä toimit yhteyshenkilönä työryhmälle ja tarjoajille.

We expect you to have

Sinulla on vahvaa kiinnostusta ja innostuneisuutta oppia julkisten hankintojen toteuttamista. Arvostamme, jos sinulla on kokemusta julkisista hankinnoista ja hankintaprosesseista. Hallitset MS Office-ohjelmat erinomaisesti. Kilpailutushankkeissa käytetään sähköistä kilpailutusratkaisua, joka edellyttää sinulta kykyä omaksua uudenlaisten järjestelmien sujuvaa käyttöä. Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat tehtävässä välttämättömiä. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus.

As a person you are

Edellytämme sinulta järjestelmällistä työskentelyotetta sekä koordinointikykyä toimia useissa samanaikaisissa ja eri vaiheissa olevissa kilpailutushankkeissa. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja sinulla on innokas ja vastuullinen ote työhön.

We offer

Työyhteisömme antaa mahdollisuuden kasvuun ja kannustaa kehittymään. Tässä tehtävässä pääset hyvin perehtymään koko hankintaprosessiin ja kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuuksia kehittyä yhä laaja-alaisempiin tehtäviin hankintojen parissa.

Tarjoamme kannustavan ja inspiroivan työyhteisön, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

For further information

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Kai Pousár,
Team Leader, Procurement, puh. +358405116101, kai.pousar@vtt.fi

Kain tavoitat parhaiten 7.10. klo 12-14, 8.10. klo 12-13 ja 9.10. klo 10-11.

Hakemukset CV:n kera pyydetään toimittamaan osoitteeseen www.vtt.fi/careers viimeistään 13.10.2019.