(Poistunut julkaisusta)

Coordinator, EU Project Finance
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

VTT on suurin tutkimus- ja innovaatiotoimintaan EU-rahoitusta saava organisaatio Suomessa ja VTT:n EU-tiimi on EU-rahoitukseen ja EU-hankehallintoon erikoistunut projektitaloustiimi. Etsimme nyt joukkoomme koordinaattoria EU-projektien talous- ja hallintotehtäviin. Tehtävä on määräaikainen 31.5.2022 saakka. Työskentelypaikkakuntana on Espoo tai Tampere.

EU-tiimimme on loistava näköalapaikka moniin eri EU-ohjelmiin ja hanketyyppeihin. Jos pidät monipuolisista haasteista, niin tähän tehtäväkenttään EU hankkeiden parissa ei voi olla tykästymättä!

Tehtäviisi kuuluvat:

 • EU:n rahoittamien tutkimus- ja innovaatioprojektien talous- ja hallintoasiat. Pääpaino tehtävässä on käynnissä olevien EU-hankkeiden talouteen liittyvät tehtävät, kuten talousraportointi (Euroopan komissioon), talousseuranta ja tilintarkastusten järjestäminen ja läpivieminen.
 • VTT:n koordinoimien EU-projektien hallintotehtävät: tutkijoiden ja projektikonsortioiden neuvonta ja opastaminen projektien talousasioissa (H2020, EIT, jne.) ja hankkeiden budjetointi sekä talouden seuranta.
 • Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito projektipartnereihin ja Euroopan komissioon talous- ja sopimusasioissa, komissiosta tulevien maksujen hallinnointi ja sopimusmuutoksissa avustaminen (talouteen ja hallintoon liittyvät asiat).
   

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Soveltuvaa koulutusta: tutkinto talouden, hallinnon tai politiikkatieteiden alalta (ylempi korkeakoulututkinto) tai tradenomi tai vastaava ammattikorkeakoulututkinto (alempi korkeakoulututkinto)
 • Kokemusta kansainvälisissä projekteissa toimimisesta ja projektien talousraportoinnista
 • EU:n rahoitusinstrumenttien tuntemus katsotaan eduksesi
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa
 • MS-Office ja O365 työkalujen hallintaa
   

Etsimme henkilöä, joka on vahvasti tiimipelaaja ja tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme reipasta ja ammattimaista otetta asioihin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Töiden suunnittelu, ennakointi ja aikataulutus ovat tärkeitä taitoja, kuten myös huolellisuus ja tarkkuus. Toivomme, että pidät uuden oppimisesta, olet palveluhenkinen etkä nopeana asioiden omaksujana kaihda muuttuvaa työympäristöä ja erilaisissa rajapinnoissa työskentelyä. Tehtävässä edellytetään valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Tarjoamme

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

Kanssamme pääset tekemään valoisampaa tulevaisuutta sekä ratkaisemaan aikamme merkittävimpiä globaaleja haasteita.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Sirkku Hoikkala (Team Leader, EU Project Finance: sirkku.hoikkala@vtt.fi), tavoitettavissa puhelimitse (040 575 5135) 4.8. 14-15 ja 11.8. 14-15.

Lähetäthän hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen viimeistään 16.8.2020. Hakemuksen voi tehdä joko suomeksi tai englanniksi.

Haku alkaa 10. heinäkuuta 2020 ja päättyy 16. elokuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen, määräaikainen