(Poistunut julkaisusta)

Coordinator, Accounts payable
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Form of employment: Full time, Regular
Locations: Espoo, Finland
Job area: Group control and project finance services
Application period: Tuesday, May 14, 2019 - Tuesday, May 28, 2019

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista, joka tuottaa kansainvälistä kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Näytämme tietä tulevaisuuteen ja tuottavuuteen kehittämällä uusia älykkäitä teknologioita, liiketoimintakonsepteja sekä innovatiivisia palveluita. Teemme teknologiasta tulosta – ihmisten parhaaksi.

VTT – beyond the obvious.

VTT:n ostoreskontratiimi Otaniemessä hoitaa VTT:n osto- ja matkalaskujen käsittelyn ja kirjanpidon. Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n talouden erityispiirteenä on talouden eriyttäminen liiketoimintaan ja ei-liiketoimintaan sekä tavanomaisesta poikkeava arvonlisäverokäsittely. Monet tutkimusrahoituksen lähteet valtionavustuksesta kotimaisiin ja kansainvälisiin julkisiin ja yksityisiin rahoittajiin asettavat omat erityisvaatimuksensa myös laskentatoimelle.

Tehtävän sisältö:

Haemme nyt ostoreskontratiimiin vahvistusta

Tehtävässäsi pääset osallistumaan sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin muiden tekijöiden kanssa

  • VTT:n osto- ja matkalaskujen käsittelyyn
  • Järjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen
  • Kuukauden vaihteen toimenpiteisiin ja tilinpäätösten valmisteluun
  • Mahdollisiin muihin tiimin vastuualueella oleviin tehtäviin
  • Toiminnan ja prosessien jatkuvaan kehittämiseen

Tehtävässä edellytetään:

Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tai vastaava koulutus ja sinulle on jo muodostunut kokonaiskuva taloushallinnon prosesseista aikaisemmissa taloushallinnon tehtävissä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet kommunikoimaan myös englanniksi. Olet joustava ja mukaudut ajoittain kiireisiinkin tilanteisiin. Ymmärrät arvonlisäverotuksen ja matkalaskujen käsittelyn periaatteet. Excel on sinulle tuttu työkalu päivittäisessä tekemisessä ja seuraavien järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi: M2, Rondo R8, Oracle EBS, OpusCapita.

Sinä olet:

Olet valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja vastuuta sekä osaat keskittyä tehtävissäsi olennaiseen. Pystyt asiantuntemuksellasi tukemaan muita tiimin jäseniä sekä löytämään mahdollisuuksia tehtävien ja prosessien kehittämiseen. Olet avoin, asiakaspalveluhenkinen ja tiimityötaitoinen.

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisia taloushallinnon työtehtäviä, mahdollisuuden olla mukana kehittämässä VTT:n taloushallintoa ja osaavan tiimin tuen.

Lisätietoja antaa:

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Valkeinen, Team Leader, puh. +358 40 569 8274.