(Poistunut julkaisusta)

Coor hakee siivousalasta kiinnostuneita
Coor Service Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018
Coor Service Management Oy
Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Yhtiössä työskentelee noin 8 600 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 860 miljoonaa euroa. Kesäkuussa 2015 yhtiö listautui Tukholman Nasdaq-pörssiin. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi.
Toimenkuva
Coor hakee kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin siivousalasta kiinnostuneita henkilöitä Lappeenrannan alueelle yliopiston kohteeseen. Työtehtävät painottuvat kohteen ylläpitosiivoukseen.

Tehtävässä maksetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Työaika kokoaikaisissa tehtävissä on arkisin klo 5 – 21 välillä, työtä voi olla myös satunnaisesti viikonloppuisin. Suuri osa työvuoroista sijoittuvat klo 6 – 14 ja klo 10 – 18 välille. Osa-aikainen työntekijä työskentelee arviolta 20 tuntia / viikko.
Odotamme sinulta
Tehtävässä onnistumisen edellytys on jonkinlainen kokemus siivousalalta ja hyvä suomen tai englannin kielen taito. Lisäksi toivomme, että sinulla perussiivoustaidot hallussasi ja suhtaudut työhösi vastuullisesti. Hyödyksesi ovat myös hyvät sosiaaliset taidot. Myös satunnaisia työvuoroja tekevät opiskelijat huomioidaan.
Muut tiedot
Hae tehtävää 4.10.2018 mennessä täyttämällä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja klikkaamalla haettavaa tehtävää tai lähetä hakemus ja CV sähköpostilla lappeenranta@vmp.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Anttonen, Hanna.Anttonen@vmp.fi, 040 307 5604
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 04.10.2018 mennessä.