(Poistunut julkaisusta)

COO / Operatiivinen johtaja
Poolia Suomi Oy / Talouskonsultointi Mertaoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Talouskonsultointi Mertaoja

Talouskonsultointi Mertaoja on uudenlainen, ystävällinen ja palveleva sähköinen tilitoimisto. Meitä on jo 20 osaajaa etätyössä. Asiakkaamme ovat tyypillisesti 5 – 100 hengen asiantuntijaorganisaatioita, jotka haluavat hyötyä sähköisestä taloushallinnosta. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Osallistumme aktiivisesti yrityksen katteen ja kassavirran parantamiseen. Toimintamme kulmakiviä ovat aktiivinen yhteydenpito, osaava henkilöstö ja internetissä toimiva, huippunykyaikainen Procountor-palvelu.

Esittely

Haemme nykyaikaiseen ja sähköisen taloushallinnon edelläkävijä -tilitoimistoon monipuolista ja itseohjautuvaa

COO (OPERATIIVINEN JOHTAJA)

Toimenkuvasi ja vastuusi pitävät sisällään operatiivisen liiketoiminnan johtamisen, tulosvastuun, asiakasyhteydet ja vaihteleviin tilanteisiin reagoimisen.

Työtehtävät

Osallistut myyntiin ja vastaat myyntiprosessista aloituskoulutuksineen. Lisäksi osallistut asiakastyytyväisyyden ja laadun selvittämiseen ja vastaat toimintojen yleisestä kehittämisestä ja toimialan jatkuvasta seurannasta. Työskentelet yhdessä Palvelujohtajan kanssa, jonka vastuulla ovat mm. asiakaspalvelu ja laadun kehittäminen. Tukenasi toimii myös yhtiön hallitus. Olet aktiivinen verkostoituja ja pidät siitä, että saat tavata uusia ihmisiä ja käydä ajatuksenvaihtoa ja sparrata eri tahojen kanssa. Ymmärrät alan nykytilan mutta näet myös tulevaisuuden trendit ja osaat seuloa niistä oleellisen, myös (tieto)tekniseltä näkökulmalta (esim. koneäly).

Edellytykset

Ominaisuuksina toivomme sinun olevan vakuuttava, jämäkkä sekä kokenut liideri (niin ihmiset kuin asiatkin) ja osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja erottaa oleellisen. Olet yrittäjähenkinen ja haluat saada aikaan, löytää ratkaisuja ja osaat perustella toimiasi. Toivomme myös, että olet kiva ja ennakkoluuloton tyyppi, jolta löytyy huumorintajua, näin istut parhaiten joukkoomme!

Ymmärrät taloushallintoa ja ehkä vähän palkkahallintoakin, sopimusoikeutta ja perusasioita juridiikasta. Olet innostunut digitaalisen markkinoinnin ja somen mahdollisuuksista liiketoiminnan kehittämisessä ja ymmärrät pienyrityksen/kasvuyrityksen mahdollisuudet ja statuksen. Operatiivisen johtamisen perusmittaristot ovat sinulle tuttuja ja olet myös teknisesti ajantasalla.

Ajattelutapasi on joustava etkä ole kaavoihin kangistunut ja haluat myös jatkuvasti kehittää itseäsi!

Asiakkaamme käyttävät pilvipalveluna toimivaa Procountor -taloushallintojärjestelmää, jossa loppuasiakas itse hoitaa laskutuksen, ostolaskujen tarkastuksen ja maksamisen sekä matkalaskujen teon. Näin ollen kirjanpitäjien rooli on lähempänä Controlleria tai Talouspäällikköä kuin perinteistä tilitoimiston kirjanpitäjää.

Lisätiedot

Yrityksen kotipaikkakunta on Helsinki ja kiinteä toimipiste on Helsingin keskustassa, työn kannalta on siis toivottavaa, että matkasi Helsingin keskustaan veisi max. tunnin, jotta mm. asiakaspalavereihin tulo olisi mahdollisimman tehokasta ja joustavaa.

Apunasi on aktiivinen, osaava ja iloinen verkosto aina kun haluat ja tarvitset, et ole siis yksin, vaikka et perinteisesti jaakaan kollegoidesi kanssa samaa työtilaa. Asiakkaamme tarjoaa sinulle loistavat puitteet työssä viihtymiselle, ammatilliselle kehittymiselle sekä työn ja vapaa-ajan tasapainottamiselle.

Omalla toiminnallasi, aktiivisella otteellasi ja työsi tuloksilla pystyt vaikuttamaan niin omaan rooliisi, siinä menestymiseen ja omaan ansaintaasi.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja kerromme sinulle mielellämme lisää!

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoiveesi hakujärjestelmämme kautta.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste