(Poistunut julkaisusta)

Controller/Junior Controller
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Haemme Controlleria/Junior Controlleria Sanoma Media Finlandin Finance Support & Reporting -tiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat kuukausiraportointi ja kvartaaliennustetehtävät hallinnon ja B2B-myynnin organisaatioiden tukena. Olet vastuussa yksikön kustannusten allokoinneista, seurannasta ja sisäisten kulujen veloituksista. Tuet liiketoimintaa talouden prosesseissa ja teet ad hoc -tehtäviä ja -analyysejä. Osallistut myös raportoinnin kehittämiseen. Toimit läheisessä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa.

Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto sekä mielellään vähintään vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen vaatii SAP- järjestelmän tai vastaavan taloushallinnon järjestelmän sekä Excelin käytön hyvää hallintaa. Muiden talouden järjestelmien osaaminen on eduksi. Tehtävässä edellytetään englannin ja suomen kielen sujuvaa suullista ja kirjallista hallintaa.

Toimintatavoiltasi olet analyyttinen, tunnollinen, tarkka sekä pidät aikataulusi kiireisessä ja paineisessa ympäristössä. Olet ulospäin suuntautunut, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja iloisen asenteen. Työskentelet sujuvasti niin osana tiimiä kuin itsenäisesti päätöksiä tehden. Pystyt reagoimaan nopeasti lyhyellä varoitusajalla tuleviin pyyntöihin ja osaat priorisoida tehtäviä jatkuvasti muuttuvan ympäristön tarpeen mukaan.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä tiimissä, joka etsii jatkuvasti uusia tapoja tukea liiketoimintaa talousasioissa. Toimipisteesi sijaitsee Sanomatalossa. Määräaikaisen työsuhteen kesto on 31.1.2019 saakka.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.3.2018  täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Hyvönen, tiina.hyvonen@sanoma.com.