CONTROLLER/BUSINESS CONTROLLER
Kolster Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme Helsinkiin CONTROLLERIA/BUSINESS CONTROLLERIA taloustiimiin

Työnkuva ja menestymisen edellytykset

Toimit taloustiimissä varmistaen laadukkaan ja oikea-aikaisen raportointidatan liiketoimintayksiköiden ja johdon käyttöön. Olet utelias uusien työkalujen ja automaation suhteen ja innokas kehittämään talousprosesseja entistä tehokkaammiksi. Osallistut aktiivisesti päivittäisiin taloushallinnon tehtäviin ja tartut tomerasti kehityskohtiin ja viet asiat hallitusti maaliin eri sidosryhmiä ohjaamalla ja itse tekemällä. Toimit luontevasti rajapinnassa niin sisäisten yksiköiden, asiakkaiden, toimittajien kuin tilitoimiston tai perintätoimistonkin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää numerotarkkuuden lisäksi luontaista kykyä pitää langat hyvin käsissä ja positiivista asennetta uudistusten toteuttamiseksi koko organisaatiossa. Olet myös kokenut taitaja talouden työkalujen kanssa, joista työssäsi käytössä ovat mm. Procountor ja QlikView sekä palveluliiketoimintaamme tiiviisti liittyvä Patrawin. Excelin käyttötaitosi ovat erinomaiset. Olet energinen ja innostunut ja haluat onnistua ja auttaa muita onnistumaan työssään.

Koulutuksesi voi olla esim. laskentatoimen KTM tai liiketalouden tradenomi ja olet jo hankkinut controller –kokemusta muutaman vuoden ajan. Olet mahdollisesti toiminut ja kiinnostunut toimimaan kansainvälisessä busineksessa ja osaat hyödyntää laskennan tietouttasi ulkomaan palvelumyynnin ja -hankintojen saralla.

Tarjoamme sinulle uudistumishaluisen ja trendikkään työympäristön monitoimitiloissa meren rannassa, lyhyen etäisyyden päässä metroasemalta. Osittainen etätyö on mahdollista talouden aikataulujen niin salliessa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti hauskan ja energisen tiimin ympärillesi.

Kiinnostuitko?

Kysy heti, jos jokin asia jäi mietityttämään ja haluat lisää infoa. Haethan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen palkkatoiveineen sekä CV:n tulee olla meillä kuitenkin viimeistään 26.5.

Lähetä hakemuksesi osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4aff2610

Tiedusteluihin vastaa Marita Haikka (marita.haikka@kolster.fi tai 16.5. klo 9-11 puh. 040-126 4297).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268391
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: marita.haikka@kolster.fi