CONTROLLER
Merimieseläkekassa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Tulisitko Sinä talouden ammattilainen mukaan turvaamaan merenkulkijoiden eläkkeitä Merimieseläkekassassa, tukemalla pitkäjännitteistä, vastuullista ja tuottavaa toimintaamme?

Olet tärkeä osa laajaa osaamista omaavaa hallinto- ja taloustiimiämme sekä Merimieseläkekassan (MEK) ammattilaisjoukkuetta. 

 
Olet sopiva henkilö joukkueeseemme, kun sinulla on:
- erinomaista osaamista excelin ja järjestelmien käytössä, mikä auttaa sinua onnistumaan raportoinnin kehittämisestä ja analytiikasta, joka on alkuun iso osa toimenkuvaasi 
- intoa jatkaa taloushallinnon prosessiemme kehittämistä ja automatisoimista yhdessä muun taloustiimimme ja ulkoisten kumppaniemme kanssa 
- osaamista hoitaa tarvittavia kirjanpidon tehtäviä aina tilinpäätökseen asti yhdessä tiimimme kanssa
- tuntemusta myös tuloksen ja kassavirran ennustamisesta
- halua tehdä monipuolisia töitä pienessä työyhteisössä


Toimintatavoiltasi olet päämäärätietoinen ja systemaattinen sekä omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot. Toivomme sinun olevan kuunteleva ja kehityshakuinen henkilö, joka vie asioita eteenpäin. Kannat mielelläsi vastuuta ja kykenet työskentelemään joustavaan tyyliin.

 
Sinulla on vähintään 2-4 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja tehtävän edellyttämä koulutus (KTM, tradenomi tai vastaava soveltuva ammattikorkea- tai korkeakoulututkinto). Finanssi/vakuutusalantuntemus on sinulle eduksi. Toimit luontevasti suomen ja englannin kielellä ja ruotsin kielen osaaminen on eduksi.
Tehtävää hoidat toimipisteessämme Katajanokalla Helsingissä. Meillä on mahdollisuus myös etätyöskentelyyn 2-3 päivää viikossa. Tarjoamme sinulle laajan tehtävän mielenkiintoisella alalla, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työhösi ja kehittää sitä. Lisäksi meillä on tarjolla monipuoliset työsuhde-edut.

 
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Ari Rantala, puh. 040 822 7042. Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenumerolla FI-16449) viimeistään 24.10.2021.

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot