Controller
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Hoi sinä vastuuta ja haasteita pelkäämätön liiketoiminnan ja talouden ammattilainen!

Etsimme ammattitaitoisia controllereita ­– niin uransa alussa olevia tulevaisuuden tähtiä kuin kokeneempia konkareitakin erilaisille asiakasyrityksillemme Uudenmaan alueelle. Meillä on useita erilaisia asiakasyrityksiä ja teemme jatkuvasti uusasiakashankitaa. Kun olet osana Talent Pooliamme, saat heti tietää, kun juuri sinulle sopiva controllerin työtehtävä aukeaa.

Työtehtävät:

Monipuolisissa ja vastuullisissa controllerin tehtävissä pääset osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan osallistumaan ulkoisen tai sisäisen laskennan tehtäviin. Työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi kannattavuuden, tuloksen ja kustannusten analysointia sekä mahdollisesti myös budjetointia. Tuotat erilaisten analyysien, ennusteiden ja raporttien muodossa tietoa yrityksen päätöksenteon tueksi. 

Etsimällämme henkilöllä on:

- Aikaisempaa osaamista avustavista controllerin tehtävistä tai jo jonkin verran kokemusta esimerkiksi business controllerin tai financial controllerin tehtävistä

- Alalle sopiva kaupallisen alan koulutus, esim. tradenomi tai KTM 

- Erinomaiset IT-taidot

- Kykyä työskennellä niin suomen kuin englanninkin kielellä sujuvasti

- Tarkkuutta, taitoa hahmottaa ja ymmärtää kokonaisuuksia sekä erinomaiset organisointitaidot

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

- Monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä esimerkiksi tilitoimistossa tai yrityksen omassa talousosastossa

- Perehdytyksen yrityksen toimintatapoihin ja kulttuurin

- Toisiaan tukevan tiimin, jossa arvostetaan ammatillista kehittymistä

Hakuprosessi:

Oletko sinä etsimämme osaaja? Oletko valmis tarttumaan haasteellisiin controllerin tehtäviin innokkaalla ja aktiivisella työotteella?Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja suosittelijoineen ja kerro meille osaamisestasi. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi tehtävään vain tämän hakuilmoituksen kautta. 

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun heti, kun profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Ole rohkeasti yhteydessä WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Berit Alifrostiin sähköpostitse berit.alifrosti@workpower.fi tai lähetä viestiä WhatsAppissa 044 745 5170.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot