Controller
SRV

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Haluatko mukaan työskentelemään elinkaariviisaiden projektien talousohjauksessa innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien taloushallinnon ammattilaisten joukossa.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

 

Haemme Espooseen monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin   

Controlleria

Vastuualueesi kuuluvat kuukausiraportoinnin ja budjetoinnin konsernitason prosessit, niiden kehittäminen ja niihin liittyvät järjestelmät. Lisäksi vastaat yhden liiketoimintayksikön controller-tehtävien hoitamisesta.

Kehittäessämme edelleen raportointijärjestelmiä, olet mukana määrittelemässä uusia prosesseja ja työkaluja, joilla varmistutaan projektien osalta oikeasta eteenpäin katsovasta tilannekuvasta, jolla mahdollistetaan myös oikea-aikaiset toimenpiteet.   

Toimit SRV konsernin keskitetyssä talousfunktiossa ja raportoit SRV:n talousjohtajalle. Teet tiivistä yhteistyötä erityisesti muiden SRV:n talous- ja rahoitusammattilaisten kanssa, mutta ison talon kaikkien ammattilaisten osaaminen on käytettävissäsi.

Onnistut tehtävässä, kun olet aktiivinen, ulospäin suuntautunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja taito tarttua ja viedä maaliin tärkeät asiat. Pystyt työskentelemään tehokkaasti annettujen aikarajojen puitteissa ja tartut aktiivisesti avoimiin ja ratkaisua kaipaaviin asioihin. Toimenkuvaa voidaan muokata kokemuksesi mukaisesti.

Toivomme sinulta

 • Microsoft Office –ohjelmiston, erityisesti Excelin, monipuolista käyttötaitoa ja erilaisten tietojärjestelmien tehokasta hyödyntämistä
 • Raportoinnissa hyödynnämme Hyperionin HFM ja Essbase sovelluksia ja näiden sovellusten käyttötaito sekä sovellusrakenteen ymmärtäminen on merkittävä etu. Myös PowerBI:n tai vastaavan BI-työkalun käyttö- tai määrittelytaidosta on merkittävää hyötyä.
 • Ylempää korkeakoulututkintoa
 • Vankkaa taloushallinnon osaamista sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta
 • Englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä hyvät henkilökohtaiset kehitysmahdollisuudet mukavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Tarjoamme merkittävät henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat talousjohtaja Arttu Bergiukselta, puh. 040 861 5351, sähköposti etunimi.sukunimi@srv.fi. Tavoitat Artun parhaiten 3.5. klo 14-16 ja 6.5 klo 15-16.

Lähetä hakemuksesi 11.5.2021 mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1450057
 • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus, Rakennusala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo
 • Lisätietoja antaa: Talousjohtaja Arttu Bergius, puh. 040 861 5351, sähköposti etunimi.sukunimi@srv.fi. Tavoitat Artun parhaiten 3.5. klo 14-16 ja 6.5 klo 15-16.