(Poistunut julkaisusta)

Controller
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Etsitkö CONTROLLERIN vastuullista ja monipuolista, vakituista työtä Espoon suunnasta?

Haen asiakkaillemme vähintään muutaman vuoden controllerin tehtävistä kokemusta niittäneitä osaajia, jolla on tehtävään soveltuva koulutustausta (KTM, tradenomi) ja aikaisempaa kokemusta raportoinnista. Controllerina omaat myös hyvät Excel-taidot sekä taloushallinnon järjestelmien käyttökokemusta. Olet myös tottunut hoitamaan työtehtäväsi sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Controllerin tehtävänä on vastata kokonaisvaltaisista taloushallinnon prosesseista. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. kuukausiraportointi, konsernitilinpäätösten laadinnat sekä budjetointi- ja ennusteprosessit. Arvostamme myös asiantuntijuutta verotukseen liittyvistä tehtävistä. Työpäivä koostuu taloushallinnon asiantuntijatehtävistä ja päivittäisestä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa.

Työssä menestyy asiakaslähtöinen tekijä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, tahto pysyä aikataulussa kuitenkin tehden työnsä tarkasti ja huolellisesti. Pienessä tiimissä pitää myös olla proaktiivinen ja yhteistyötaitoinen. Jos viihdyt avoimessa ja välittömässä työympäristössä, jossa tarvitaan motivoitunutta, itsenäistä ja oma-aloitteista tiimipelaajaa, laita hakemus tulemaan!

Työhakemuksen ja ansioluettelon voi laittaa yhdessä palkkatoiveesi kanssa Baronan hakuväylän kautta torstaihin 28.1. mennessä. Lisätietoja antaa tarvittaessa mielellään seriorikonsultti Krista Pulkkinen, puhelimitse 050 505 7715 tai sähköpostitse krista.pulkkinen@barona.fi.