(Poistunut julkaisusta)

Controller
Peab Industri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020

Etsimme nyt Peab Industri Oy:lle Controlleria

määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Hakemamme controllerin työ pitää sisällään monipuolisia taloushallinnon tehtäviä, erityisesti sisäisen laskentatoimen parissa. Hän tukee yhteistyössä tiiminsä kanssa yrityksemme liiketoimintoja ja muita sisäisiä sidosryhmiä. Hakemamme henkilö tulee osaksi taloushallinnon tiimiä uusiin toimitiloihimme Karvaamokujalle Helsinkiin. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus ajalla 1.1.2021-31.3.2022.

Työ sisältää mm. erilaisia kauden vaihteen tehtäviä, tuloksen analysointia, johdon raportointia, talouden ohjeistuksien laatimista ja Master datan hallintaa. Tehtäviin kuuluu lisäksi myös muiden controllereiden avustaminen, liiketoiminnan tukeminen, kuukausittainen ennustaminen ja budjetoinnin tehtävät. Tehtävässä pääsee myös osallistumaan erilaisiin järjestelmäkehitys- ja muutosprojekteihin. Myös muut talouden avustavat tehtävät saattavat olla mahdollisia riippuen henkilön osaamisesta ja kiinnostuksesta.

Sinulta odotamme taloushallinnon tehtäviin soveltuvaa korkeakoulututkintoa kuten tradenomi tai KTM, ja vähintään muutaman vuoden kokemusta sisäisestä laskentatoimesta. Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä, ja kommunikoida luontevasti eri sidosryhmille. Työotteeltasi olet huolellinen, analyyttinen ja vastuullinen. Työn rutiininomaisuus sopii sinulle, mutta osaat myös tarvittaessa mukautua, esimerkiksi kehitysprojekteissa. Taloushallinnon järjestelmät ovat sinulle tuttuja, ja koet myös Excelin käytön erittäin luontevaksi. Tehtävä edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito nähdään eduksi. 

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, etätyömahdollisuuden, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Peab Industri Oy:n Talousjohtaja Ossi Simonen, p. 044 088 8093 ossi.simonen@peabasfalt.fi

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme www.peab.fi, www.peabasfalt.fi, www.swerock.fi ja www.lambertsson.fi.

Hae tehtävää 10.12.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi