(Poistunut julkaisusta)

Controller
LänsiAuto

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Haemme nyt taloushallintoomme analyyttistä, ratkaisukeskeistä ja tarkkaa Controlleria, joka haluaa haastaa itsensä monipuolisten tehtävien parissa. Oletko se sinä?

Controllerina toimit monipuolisissa sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävissä. Työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi kustannusten ja kannattavuuden analysointia, datan validointia ja täsmäytystä sekä varasto- ja käyttöomaisuuskirjanpitoa. Tuet liiketoimintaa tuottamalla taloustietoa sen tarpeisiin. Yhdistät tietoa eri lähteistä ja luot niistä relevantteja raportteja ja analyyseja operatiivisen toiminnan tueksi. Olet mukana kehittämässä taloushallinnon prosesseja.

Palvelemme kaikkia konserniyhtiöitämme keskitetysti, mikä tarjoaa näköalapaikan konsernipalvelujen funktioihin muuttuvassa ja kasvavassa liiketoimintaympäristössä.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Kirjanpidon osaamista
  • Liiketoimintalähtöistä näkökulmaa
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Erinomaista Excel-osaamista
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti

Toivomme sinulta järjestelmällistä, omatoimista ja joustavaa työskentelytapaa. Olet tottunut työskentelemään paineen alla ja muutostilanteissa sekä kantamaan vastuun työstäsi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Nautit itsesi haastamisesta, haluat oppia uutta ja kehittää omaa vastuualuettasi.

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisen työn kasvavan, kannattavan ja kehittyvän autokonsernin palveluksessa
  • mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ja dynaamisessa työympäristössä
  • vastuuta ja vaikutusmahdollisuuksia sekä alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen

Tehtävässäsi olet osana kirjanpito ja maksuliikenne -tiimiä ja raportoit Head of Finance and Administrationille.

Kaikessa tekemisessämme toteutamme arvojamme: asiakaslähtöisyyttä, tavoitteellisuutta, jatkuvaa kehittymistä ja vastuullisuutta. Visionamme on olla asiakkaidemme ja päämiestemme keskeinen ja paras kumppani alallamme. Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan sen sisältöön ja kehittymiseen. Työpaikkasi sijaitsee viime vuonna täysin uusitussa ja modernissa pääkonttorissamme Helsingin Herttoniemessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Finance and Administration Anne Sarras-Naaralainen, puh. +358 10 525 2941. Tavoitat hänet parhaiten pe 27.11. klo 12.00-13.00 tai ti 1.12. klo 15.00-16.00.

Kiinnostuitko? Hae jättämällä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.12.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä, joten toimithan nopeasti.