(Poistunut julkaisusta)

Controller
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Haemme Helsinkiin
CONTROLLERIA INFRA-TOIMIALALLE

Kestävien yhdyskuntien ja kehittyvien kaupunkien suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden kysyntä on kasvussa nyt ja tulevaisuudessa. Etsimme nyt controlleria, jonka vastuualueena on varmistaa yhdessä toimialacontrollerin ja projekticontrollerin kanssa, että osastopäälliköillä ja muulla linjajohdolla on omilla vastuualeillaan paras mahdollinen taloustieto käytettävissään liiketoiminnan tulokselliseen johtamiseen ja pitää huoli siitä, että osastot täyttävät omat raportointivelvoitteensa laadukkaasti.

Lisäksi controllerin monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluu esimerkiksi eri kokoisten projektien talouden seurannassa tukeminen, varmistaa projektibudjettien, laskuttamattoman työn ja muiden osastojen talouden kannalta tärkeiden asioiden oikeellisuus sekä avustaa ja sijaistaa toimialacontrolleria kaudenvaihteen toimenpiteissä ja kuukausiraportoinnissa.

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen

  • Sinulla on tehtävää tukeva koulutus esim. KTM.
  • Parin vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Myös vastavalmistuneet huomioidaan.
  • Olet yhteistyökykyinen ja helposti lähestyttävä, hyvä sparraaja.
  • Toivomme sinulta analyyttisyyttä, tarkkuutta ja systemaattisuutta.
  • Osaat ja uskallat haastaa osastopäälliköitä faktoihin nojaten ja varmistaa omalta osaltasi, että sovituista aikatauluista pidetään kiinni.
  • Hyvät kommunikointitaidot kirjallisesti ja suullisesti suomeksi ja englanniksi ovat edellytys tehtävässä menestymiseen.
  • Omaat hyvät tietotekniset valmiudet.
  • Projekti- ja konsulttiliiketoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.
  • Osatuloutuslogiikan tunteminen katsotaan eduksi.

Hakeminen
Hakuaika päättyy 23.11.2020. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi alla olevan hae paikkaa -painikkeen kautta. Kerrothan myös hakemuksessasi mahdollisesta aloitusajankohdasta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.