(Poistunut julkaisusta)

Controller
Itä-Suomen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista monialaisista tiedeyliopistoista. Tarjoamme opetusta lähes sadassa pääaineessa. Opiskelijoita on noin 15 500 ja työllistämme 2 700 henkilöä. Toimimme Joensuussa ja Kuopiossa. Kansainvälisissä yliopistojen vertailuissa sijoitumme maailman parhaiden joukkoon.

Yliopistopalveluihimme kuuluva Talouspalvelut tuottaa tuki- ja asiantuntijayksikkönä talouspalveluita yliopistoyhteisöömme. Yksikössä työskentelee yli 60 talouden asiantuntijaa. Talouspalvelut on organisoitu neljään tiimiin: keskitettyihin talouspalveluihin, sekä kolmeen tiedekuntien lähipalvelutiimiin.

Keskitetyt talouspalvelut mm. valmistelee yliopiston talousarvion, koordinoi yliopiston sisäistä budjetointia sekä tuottaa talousinformaatiota yliopiston johdolle ja ulkoisille sidosryhmille.  Talousraportoinnissa ollaan ottamassa käyttöön MS raportointikokonaisuutta (mm. PowerBI) ja budjetoinnissa on tällä hetkellä käytössä oma järjestelmä.

Haemme joukkoomme CONTROLLERIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Vastaat yliopiston talousraportointi- ja budjetointijärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä, erilaisista tilastoista ja raporteista sekä yliopiston kustannuslaskennan toteutuksesta. Tehtävässä olet avainroolissa tukemassa yliopiston tiedolla johtamista talouden näkökulmasta yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Haemme aktiivista kehittäjää, joka pääsee vaikuttamaan työnkuvaansa tuomalla esille kehitysideoita oman osaamisensa ja kokemuksensa kautta. Esimiehesi on talouspäällikkö, mutta teet tiivistä yhteistyötä myös mm. muiden controllereiden ja talous – ja rahoitusjohtajan kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän yhdessä Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Tehtävässäsi pääset kehittämään yliopistomme menestyksen kannalta tärkeää osa-aluetta ja kehittymään myös itse. Tukenasi on osaava ja motivoitunut asiantuntijayhteisö. 

Taustaltasi olet vahvan tietoteknisen osaamisen omaava talouden asiantuntija. Edellytämme soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi osaamista erityisesti talousraportoinnista, sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus vastaavista tehtävistä, koulutusalan organisaation taloushallinnon tehtävistä tai kokonaiskustannusmallin tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävän pääasiallinen sijoituspaikka on joko Joensuu tai Kuopio toiveesi mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden monipaikkaiseen työskentelyyn, jossa työntekijä voi tehdä työtä osittain myös kotoa. Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti vaativuustasolle 9. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hakemus tulee jättää sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 2.11.2020. Pyydämme hakijoita varautumaan jo ennakkoon ensisijaisiin haastattelupäiviin 6.11.2020 ja 9.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä antavat: Talous- ja rahoitusjohtaja Heini Koskenvuori, +358 29 4458401, heini.koskenvuori@uef.fi, talouspäällikkö Marja-Leena Vartiainen,+358 29 4458372, marja-leena.vartiainen@uef.fi.

Sähköiseen hakemukseen tulee liittää:

  • CV
  • tutkintotodistukset
  • muut asiakirjat, joilla hakija haluaa osoittaa ansionsa tehtävään

Uuden työntekijän tullessa yliopistoon käytämme koeaikaa.