(Poistunut julkaisusta)

Controller
Kilpilahden Voimalaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haemme asiakkaallemme Kilpilahden Voimalaitokselle Controlleria monipuolisiin työtehtäviin noin 1,5 vuoden määräaikaisuuteen. Controllerina tehtäväsi on tukea käynnissä olevaa voimalaitosprojektia ja muita kehityshankkeita taloushallinnon osastolla.

Etsimme tiimiin hyvät kommunikaatio- sekä IT-taidot omaavaa henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta erityisesti ulkoisen laskennan ja kirjanpidon tehtävistä. Pohjoismaiden suurin öljynjalostuksen ja kemianteollisuuden keskus sijaitsee Porvoon Kilpilahdessa, joten työmatkojasi helpottaa oma auto.

Controllerin työpäivät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Tehtävänkuva tulee muokkautumaan osin valitun henkilön vahvuuksien mukaan. Työtehtäviin kuuluu mm. seuraavia asioita:

  • Vastuu käyttöomaisuuskirjanpidon koordinoinnista ja yhteistyö tilitoimiston kanssa tähän liittyen
  • Muita päivittäisen kirjanpidon koordinointiin ja ohjeistukseen liittyviä tehtäviä
  • Liiketoiminnan talousraportointi ja yhtiön rahoitukseen liittyvissä asioissa avustaminen
  • Kuukauden kirjanpidon sulkemiseen liittyvät tehtävät sekä tilikauden ja tilinpäätöksen laatimiseen liittyvät työt

Odotamme sinulta vähintään n. 5. vuoden taloushallinnon kokemusta painottuen mielellään ulkoisen laskennan ja kirjanpidon tehtäviin sekä soveltuvaa korkeakoulutasoista tutkintoa esimerkiksi liiketaloudesta tai taloushallinnosta. Olet mielellään ollut aiemmin tekemisissä käyttöomaisuuskirjausten kanssa. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset organisointitaitoja sekä yhteistyötaitoja ja huolellisuutta saattaa aloittamasi asiat aikataulussa loppuun. Hyvät tietotekniset taidot ovat edellytys tehtävässä onnistumiseen. MS Office 365-työkalujen sujuva käyttö sekä aikaisempi osaaminen kirjanpitojärjestelmistä tukee menestymistäsi tehtävässä.

Toivoisimme sinulta ennen kaikkea reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Kykenet ja haluat tarttua tehtäviin ja ottaa asioista itsenäisesti selvää. Et pelästy hektistäkään työympäristöä, vaan langat pysyvät käsissäsi ja pysyt rauhallisena. Opit uudet asiat nopeasti ja työskentelet joustavasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja selkeän työnkuvan lisäksi hyvän työilmapiirin, jossa arvostetaan, annetaan vastuuta sekä luotetaan työntekijöihin. Kulttuuria ohjaa ajatus vapaudesta ja vastuusta. Työajat sijoittuvat joustavasti arkipäiviin klo 8-17 välille. Saat tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen työsuhteesi alussa, jotta sinulla on hyvät lähtökohdat menestyä työssäsi.

Kiinnostuitko? Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian - viimeistään 5.11.2020 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Sanna Minkkinen (p. +358 44 033 4356 tai sanna.minkkinen@barona.fi).

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!