(Poistunut julkaisusta)

Controller
Yrityspalvelu Pro Acc Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haemme osaavaa ja innostunutta CONTROLLERIA vakituiseen tehtävään Etelä-Kirkkonummelle vastaamaan Yrityspalvelu ProAcc Ky:n kokonaisvaltaisista taloushallinnon prosesseista yhdessä muun asiakastiimin kanssa.

Työtehtävät koostuvat:

  • päivittäisistä taloushallinnon tehtävistä
  • päivittäisestä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa
  • kuukausiraportoinnista
  • erillisyhtiöiden sekä konsernitilinpäätöksen laadinnasta
  • budjetointi- ja ennusteprosesseista
  • kassaennusteista
  • verotukseen liittyvistä tehtävistä
  • taloushallinnon asiantuntijatehtävistä

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (KTM, tradenomi) ja aikaisempaa kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä ja raportointi on intohimosi. Hyvä Excel-osaaminen sekä sähköisten järjestelmien käyttökokemus (esim. Netvisor) on edellytys työssä onnistumiselle. Työtehtäväsi hoidat sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, proaktiivinen ja yhteistyötaitoinen. Sinulla on tarkka ja järjestelmällinen työote. Aikatauluissa pysyminen ja laadukas työn jälki ovat sinulle tekemisen perusta ja kommunikoit mielelläsi asiakkaiden kanssa. Viihdyt avoimessa ja välittömässä työympäristössä, jossa tarvitaan reipasta ja innostunutta sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen taloushallinnon tehtävän mielenkiintoisten ja vaativien asiakkuuksien parissa mukavassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä ja modernissa työympäristössä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten avulla. Kilpailukykyinen palkkasi muodostuu kykyjesi ja kokemuksesi perusteella. Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Etsimme tehtävään ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää, mutta mikäli sinulle itselle sopisi parhaiten työelämän jousto ja esimerkiksi 3-4 päivän työviikko, sekin on mahdollista.

Lähetä työhakemus ja ansioluettelo yhdessä palkkatoiveesi kanssa viimeistään torstaihin 5.11.2020 mennessä Baronan hakuväylän kautta. Lisätietoja antaa tarvittaessa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen puhelimitse 050 505 7715 tai sähköpostitse krista.pulkkinen@barona.fi.