(Poistunut julkaisusta)

Controller
Colliers International Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Haemme Helsingin Pasilaan kokenutta Controlleria osaksi 70 hengen talouspalveluiden ammattilaisten joukkoa. Kunnia-asiamme on palvella talouspalveluyksikkömme kansainvälisiä ja kotimaisia kiinteistösijoittajia ammattitaidolla ja asiakaspalveluhenkisesti. Suhtaudumme innostuksella palvelun laadun ja prosessien kehittämiseen ja hyödynnämme mm. robotiikkaa ja BI-raportointia. Olemme asiakkaan luotettava ja asiantunteva kumppani tuottaen lisäarvoa ammattimaisella palvelullamme.

Controllerina vastaat nimettyjen asiakkaidemme portfolioiden talouden johtamisesta. Työssäsi sinua tukevat kirjanpitäjät ja muu Colliersin talousorganisaatio. Tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme kiinteistöportfolioiden taloudellinen johtaminen ja raportointi analysoidusti ja proaktiivisella otteella. Vastaat myös budjetointi- ja ennusteprosesseista yhdessä Colliersin asiakkuustiimin kanssa.

Toivomme, että sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto, osaamista myös ulkoisesta laskennasta ja verotuksesta sekä kokemusta vaativista analyysi- ja raportointitehtävistä. Hyvä Excel-osaaminen on välttämättömyys. Arvostamme talouden tietojärjestelmien, Wintimen, OpusCapitan, Baswaren ja Clausion FPM:n käyttökokemusta. Aikatauluissa pysyminen ja laadukas työnjälki ovat sinulle tekemisen perusta ja kommunikoit aktiivisesti asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen. Jaat innostuksemme kehittää ja kehittyä. Suomen kielen lisäksi kommunikoit ammattimaisesti myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito on lisäetu.

Tarjoamme motivoivan ja monipuolisen työn osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Lisätietoja tehtävästä antavat CFO Heli Iisakka, 040 544 6833 ja Senior controller Sanna Haapaniemi,
040 844 7593.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meistä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, mutta viimeistään su 1.11.2020 mennessä.