(Poistunut julkaisusta)

CONTROLLER
Pohjola Rakennus Oy Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Haemme kasvavaan liiketoimintaamme pääkonttoriimme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen Controlleria.

Olet olennainen osa Pohjola Rakennuksen monipuolista osaamista omaavaa neljän hengen Controller-tiimiämme sekä Helsingin kasvavaa alueorganisaatiota. Vastaat toimessasi Helsingin alueyksikön sisäisestä laskennasta ja työskentelet lähellä alueyksikön operatiivista johtoa. Työtehtäviisi lukeutuu liikkeenjohdon sparraaminen, taloudellinen ja toiminnallinen raportointi, ennustaminen ja analysointi sekä liiketoiminnan rakenteelliset järjestelyt verotuskysymyksineen. Controller-tiimin jäsenenä osallistut konsernin ulkoisia sidosryhmiä palvelevan tilinpäätösraportoinnin tuottamiseen sekä talouden järjestelmäkehitykseen. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu yhtiön rahoitusjärjestelyihin osallistuminen liikkeenjohdon ja talousjohtajan kanssa. Raportoit Group Controllerille.

Varmistat osaltasi liiketoiminnan hallitun kasvun ja osallistut aktiivisesti parhaiden käytäntöjen rakentamiseen. Olet tavoitteellinen ja toimintatapasi on systemaattinen ja ongelmanratkaisukykyinen. Toivomme sinun olevan kuunteleva ja kehityshakuinen henkilö, joka vie asioita eteenpäin vauhdikkaasti ja pitkäjänteisesti, varmalla otteella. Työskentelytapasi on energinen ja aloitteellinen, kannat mielelläsi vastuuta ja kykenet työskentelemään joustavaan tyyliin.

Sinulla on kertynyt kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Aiempi kokemus rakennusalalta ja kiinteistöyhtiöiden rakenteellisista yritysjärjestelyistä (jakautumiset ja sulautumiset) katsotaan eduksesi.

Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja tehtävän edellyttämä koulutus (KTM tai vastaava korkeakoulututkinto). Toimit luontevasti suomen ja englannin kielellä.

Tehtävää hoidat Helsingin toimisteessämme Pasilassa. Yhtiön talousjohto toimii Helsingissä ja taloustoiminto muutoin Tampereella. Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä käyttämään osaamistasi ja luovuuttasi ainutlaatuisessa kasvavassa ympäristössä rakennusalan johtavien osaajien kanssa sekä monipuoliset työsuhde-edut.

Tarjoamme erittäin vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän mielenkiintoisella alalla, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa selkeästi työhösi ja kehittää koko toimialan toimintaa vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Ari Rantala, puh. 040 822 7042. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenumerolla FI-15591) viimeistään 1.11.2020.