(Poistunut julkaisusta)

Controller
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt talous- ja suunnaittelupalveluumme CONTROLLERIA vakituiseen toimeen 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Talous- ja suunnittelutiimissämme työskentelee asiantunteva joukko taloussuunnittelijoita, toiminnansuunnittelijoita ja laskenta-asiantuntijoita tuottaen palveluita toimialan kolmelle palvelualueelle: perhe- ja sosiaalipalvelut, terveys- ja päihdepalvelut ja sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut.

Meillä on vahva halu kehittää palveluamme kohti koko sosiaali- ja terveystoimialan kattavaa, toimialatasoista talouden suunnittelua, ja mm. yhtenäistää analysointi- ja raportointikäytäntöjä.
Controllerina olet keskeisessä roolissa toimialatasoisen analysoinnin, raportoinnin ja ennustamisen toteutuksessa sekä sen edelleen kehittämisessä. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri palvelualueiden vastaavien suunnittelijoiden ja hallinnon kanssa, teet yhteenvetoja talouden laskelmista ja koostat tietoa toimialatasoisen talouden suunnittelun tueksi.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:
- toimialatason talouden seuranta ja seurantamallin kehittäminen
- toimialajohdon controllerina toimiminen
- analyysien ja johtopäätösten laatiminen toimialan ja toimialajohtajan talousjohtamisen
tueksi

Meillä pääset tekemään valtakunnallisestikin merkittävää, näkyvää työtä. Suurena toimijana me annamme puitteet ja tuen, jotka mahdollistavat sinulle tehtävässä onnistumisen. Meillä on hyvä yhteishenki, jonka eteen, samoin kuin toistemme auttamiseksi teemme kaikki töitä. Tiimimme vahva asiantuntijuus tarjoaa sinulle vankan kollegiaalisen tuen ja oman osaamisesi kehittymisen mahdollisuuden.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset kokemusta ja näkemystä controllerina toimimisesta mielellään palvelusektorilla. Julkishallinnon tunteminen ei ole välttämätöntä, mutta nopeuttaa sisään pääsyä tehtävään ja organisaatioomme.

Lisäksi odotamme sinulta:
- Soveltuvaa ylempää kaupallista korkeakoulututkintoa
- Vahvaa analyyttisyyttä ja numerotarkkuutta
- Aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta
- Erinomaisia yhteistyötaitoja
- Kykyä koostaa selkeitä visuaalisia raportteja
- Hyviä tietoteknisiä valmiuksia: perustalousjärjestelmien lisäksi (meillä käytössä SAP ja
BO) hallitset hyvin Excelin, minkä lisäksi eduksi katsomme BI-osaamisen.

Täytä hakemus osoitteessa www.helsinkirekry.fi viimeistään 2.11..2020.
Liitäthän mukaan myös CV:n. Rekrytointiprosessissa kumppaninamme toimii Psycon, joka myös käsittelee controlleriksi hakeneiden hakemuksia ja henkilötietoja.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

suunnittelupäällikkö Maria Kahila, p. 050 3747 639, tai maria.kahila@hel.fi taloussuunnittelupäällikkö Sampo Pajari, p. 09 310 42246, tai sampo.pajari@hel.fi.