(Poistunut julkaisusta)

Controller
Monetra Pirkanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Monetra-yhtiöt tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä. Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Pirkanmaalla työskentelee 220 talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden ammattilaista. Meillä voit työskennellä Tampereen, Sastamalan tai Parkanon toimipisteissä ja useissa tehtävissä myös paikkariippumattomasti.

Oletko kehittämishakuinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot omaava taloushallinnon ammattilainen?

Tule meille osaksi kasvavaa ja kehittyvää organisaatiota!

Haemme nyt Tampereen toimipisteeseen kirjanpitotiimiin CONTROLLERIA vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä voi työskennellä myös paikkariippumattomasti.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:
- asiakasyritysten ja -yhteisöjen kirjanpidon itsenäinen hoitaminen
- tilinpäätöksen laadintaan osallistuminen
- kuukausittainen raportointi eri tahoille ja raporttien analysointi
- verotukseen liittyvät asiat
- asiakkaiden konsultointi talousasioissa
- taloushallinnon prosessien ja raportoinnin kehittäminen
- muut taloushallinnon asiantuntemusta vaativat tehtävät ja toimeksiannot.

Toivomme, että hallitset taloushallinnon järjestelmien ja Excelin käytön ja olet yleisemminkin kiinnostunut tietojärjestelmiin, digitalisaatioon ja automatisointiin liittyvistä asioista. Pidemmällä tähtäimellä olet valmis kehittämään ammattitaitoasi digitalisaation alueella, esimerkiksi ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn käyttämiseen taloushallinnon prosesseissa.

Tehtävässä tarvitaan joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on mielellään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto liiketalouden alalta, ja eduksi katsotaan KLT- tutkinto tai valmius suorittaa tutkinto sekä kokemus konsernitilinpäätöksestä.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkistoimijoiden luottokumppanina. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Erittäin tärkeäksi koemme henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja sen tukemisen. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella puhelimitse palvelupäällikkö Else-Mari Vuosjoelta, puh. 041 730 5230 29.9 klo 9-10, 30.9 klo 15-16.

Hakuaika päättyy 9.10.2020 klo 16.00.