(Poistunut julkaisusta)

Controller
Keravan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Haemme iloiseen, osaavaan ja tehokkaaseen joukkoomme

CONTROLLERIA

Tätä tulet meille tekemään

Etsimme controlleria Keravan sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialan hallinto- ja tukipalveluihin. Tiimissämme työskentelee noin 25 henkeä, joista lähimmät työkaverisi tulevat olemaan taloussuunnittelija sekä talousjohtaja. Lisäksi pääset tekemään tiivistä yhteistyötä vastuualuejohtajien sekä esimiesten kanssa.

Työssäsi tulet tekemään talouden ja toiminnan raportointia ja mittarointia, sekä erilaisia ad-hoc raportteja ja laskelmia operatiivisen päätöksenteon tueksi. Lisäksi tulet kehittämään raportointia, myös järjestelmien ja datan hallinnan näkökulmista. Pääset mukaan talousarviovalmisteluun sekä tilinpäätöksen laatimiseen ja raportoit taloutta vastuualueidemme johtoryhmille. Tuet omalla asiantuntijuudellasi ja hyvillä yhteistyötaidoillasi organisaatiotamme menestystä.

Näin onnistut tehtävässä

Käytät sujuvasti exceliä ja omaat muutoinkin erinomaiset IT-taidot. Olet aidosti kiinnostunut taloudesta ja myös siitä, mitä tapahtuu numeroiden takana. Et säikähdä suurtakaan datamassaa ja pystyt esittämään monimutkaisetkin kokonaisuudet ymmärrettävästi ja selkeästi.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja olet jo tehnyt töitä taloushallinnon parissa. Eduksesi katsotaan erilaisten bi-järjestelmien osaaminen, esimerkiksi power-bi, sekä kokemus vastaavista tehtävistä tai julkisesta taloushallinnosta.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle

Tarjoamme merkityksellisen tehtävän, jossa pääset kehittämään toimintaa ja kehittymään itse. Nykyaikaiset toimistotilamme ovat Sampolan palvelukeskuksessa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Meillä on liukuva työaika ja mahdollisuus tehdä etätöitä. Lisäksi pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä innostavien työkavereiden kanssa. Controllerina olet mukana eturivissä kehittämässä Keravaa - Hyvän elämän kaupunkia.

Mikäli haluat olla osana innostunutta, eteenpäin katsovaa ja kehittämisestä innostuvaa tiimiämme, laitathan hakemuksesi ja CV:si tulemaan! Odotamme innolla hakemustasi - hakuaika päättyy 6.10.2020 klo 9.00. 

Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli sinut kutsutaan haastatteluun.

Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti.