(Poistunut julkaisusta)

Controller
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haemme Varman Taloushallinto ja suunnittelu -osastolle kehittämispainotteista controlleria. Varman Taloushallinto ja suunnittelu -osaston tehtävä on tuottaa Varman päämäärien tukemiseksi olennaista taloudellista ja riskienhallintatietoa oikea-aikaisesti, luotettavasti ja riippumattomasti sekä huolehtia maksuliikenteestä ja kirjanpidosta. Tuottamamme taloudellisen ymmärryksen lisäksi tehtäviimme kuuluu Varman toiminnansuunnittelun ja strategiatyön johtaminen.

Tehtäväsi controllerina on osallistua tiimin jäsenenä sijoituksiin liittyvään, tietovarastoon pohjautuvaan raportointiin ja sen kehittämiseen. Tämän tyyppisistä tehtävistä toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta. Toisena yhtä tärkeänä tehtäväalueena on yhtiötasoisen prosessitehokkuuden edistäminen. Toimit tässä tehtävässä muun muassa Varman Lean Master -verkoston primusmoottorina ja edistät siten prosessitehokkuutta lisääviä toimintatapoja ja -kulttuuria yhtiössämme.  Lisäksi olet mukana toiminnan suunnittelun ja strategiaohjelmien koordinoinnissa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Näköpiirissämme on merkittäviä korkeampaa automatisaatioastetta ja lisäarvoa tuottavia kehityshankkeita, joissa pääset käyttämään taitojasi ja kehittymään. Mahdollistamme sen, että kehittäessäsi ja kehittyessäsi myös toimenkuvasi kehittyy.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Sijoitusinstrumenttien tuntemusta
• Business intelligence -työkalujen hallintaa 
• Kirjanpidon perusteiden osaamista 
• Prosessikehitystaitoa
• Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa


Pystyt nopeasti hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia ja toimimaan tehokkaasti sovittujen aikataulujen puitteissa. Siedät hyvin toistuvia rutiineja, mutta ennen kaikkea pystyt automatisoimaan rutiineja moderneja työkaluja hyödyntäen. Olet toimintatavoiltasi oppimishaluinen, avoin, vastuullinen, yhteistyökykyinen ja idearikas toteuttaja. Kannat kortesi kekoon myös luomalla innostavaa työilmapiiriä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa pääset mukaan koko Varman toiminnan kehittämiseen. Ympärilläsi on osaavia ammattilaisia, jotka sparraavat ja jakavat osaamistaan. Tehtävässä pääset verkostoitumaan laajasti eri asiantuntijoidemme kanssa.

Varmalaiset arvostavat osaavia työkavereitaan sekä vastuullista ja ketterää työkulttuuriamme. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan! Toimintaamme ja varmalaisiin pääset tutustumaan tarkemmin vuosi- ja yritysvastuuraportistamme osoitteessa varma.fi/vastuullisuus. Lue täältä lisää Varmasta työnantajana ja katso videomme Me varmalaiset - Työelämän supersankarit.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Kristiina Thure, puh. 010 244 69 29, ti 15.9. klo 8:00 - 09:00 tai to 17.9. klo 15:30 - 16:30.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 20.9.2020.