(Poistunut julkaisusta)

Controller
Remeo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Haemme Controlleria vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle

 

Onko kiertotalous lähellä sydäntäsi? Etsimämme henkilö on hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja hyvällä asenteella varustettu taloushallinnon ammattilainen. Olet täsmällinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on kykyä toimia ajoittaisen paineen alla.

Odotamme sinulta:

  • Työkokemusta taloushallinnon asiantuntijatehtävistä – tilitoimisto tausta on eduksi tehtävässä
  • Kokemusta käytännön kirjanpidosta, kassavirtaennustamisesta sekä raportoinnista
  • Haluat intohimoisesti kehittää liiketoimintaa, omaa osaamistasi ja sinulla on reipas ote työhön
  • Tehtävään soveltuva koulukorkeakoulututkinto (esim. KTM)
  • Hyvää Excel-osaamista

Controllerina olet osa ammattitaitoista taloushallinnon tiimiä. Toimit mm. laitoshankkeemme projekti-controllerina, laadit kassavirtaennusteita, tuotat ad-hoc raportteja ja olet pääkirjanpitäjän backup. Nopea oppimiskyky on siis tehtävän kannalta välttämätöntä. Tehtäväkuvaasi on mahdollista räätälöidä kokemuksesi, ammattitaitosi ja mielenkiintosi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittymään loistavan tiimin tuella. Saat kattavan perehdytyksen mukavat työkaverit sekä hyvät henkilöstöedut. Jos haluat lisätietoja tehtävästä voit soittaa Talousjohtaja Tuukka Metsäaholle puh. 044 353 0355.

Heräsikö kiinnostuksesi? Tartu tilaisuuteen lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 7.8.2020. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä jo hakuaikana.