(Poistunut julkaisusta)

Controller
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Haemme ammattitaitoista CONTROLLERIA pääkonttoriimme Helsingin Pitäjänmäkeen pidempään vanhempainvapaan sijaisuuteen.

Business controlling -yksikkö keskittyy johtamisen informaatiotuotantoon ja liiketoimintojen talouden johtamiseen.  Yksikkö vastaa talousjohtamiseen liittyvistä prosesseista, kuten budjetointi, ennustaminen, tulosraportointi ja -analysointi sekä niihin liittyvistä järjestelmistä. Yksikkö tuottaa myös keskeistä johtamisen tietoa, kuten HR:n ja tuotannon tehokkuuden faktoja. Yksikön asiantuntijat kouluttavat organisaatiota talouden prosesseihin ja järjestelmien käyttämiseen.


Controllerina toimit Business Controllereiden tukena mm. tuottaen erilaisia analyysejä päätöksenteon tueksi. Tehtäviisi kuuluu oman vastuualueesi analysointi, raportointi sekä tunnuslukujen ja raportoinnin kehittäminen. Osallistut taloustiimin kanssa kuukausiraportointi-, budjetointi- ja ennustamisprosessiin. Pidät huolen organisaatiosi osaamisesta talouden prosessien ja järjestelmien osalta.


Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK/KTM) ja mielellään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Kykenet tehtävän edellyttämään MSOffice-ohjelmien syvälliseen hyödyntämiseen ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Työskentelet tehokkaasti myös paineen alaisena. Pystyt viestimään johdonmukaisesti ja vakuuttavasti. Hallitset sujuvasti englannin kielen, sekä kirjallisesti että suullisesti. Työtehtävä vaatii oma-aloitteista, aktiivista ja itsenäistä työskentelytapaa sekä positiivista ja innostunutta asennetta. Aiempi kokemus rakennusalalta tai kiinteistön teknisistä ylläpitopalveluista katsotaan eduksi.


Tehtävässäsi raportoit liiketoiminnan Business Controllerille. Teet tiivistä yhteistyötä yrityksen johdon ja myynnin, mutta myös muun talousorganisaation kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän controller organisaatiossamme, mahtavan tiimin ja organisaation tuen työssäsi sekä runsaasti mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 27.7. - 31.7. klo 13.00 - 15.00 Petri Niemi, puh. 040 776 2625.
Voit myös tutustua tiimiin tarkemmin lukemalla TöISSä, digilehden artikkelimme: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/numeroiden-mestari 


Mikäli olet hakemamme henkilö, täytä lyhyt hakemuksemme oheisen linkin kautta pian, tai. Lisääthän mukaan myös CV:si.