(Poistunut julkaisusta)

Controller
Skanska Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Haemme controlleria Helsinkiin

Controllerina vastaat talotekniikkayksikkömme talousasioista ja ammennat lukujen kautta eväitä liiketoimintajohdolle päätöksenteon tueksi. Vastuullasi on kuukausi-, kvartaali- ja vuosiraportointi sekä talouden seuranta ja ennustaminen. Kehität yksikön taloudellista seurantaa ja ennustamista tehostaen prosesseja ja hiomalla työkaluja. Lisäksi tuet projekteja esimerkiksi nostamalla lukujen kautta esiin nousseet riskit ja mahdollisuudet keskusteluun. Osallistut yksikön johtoryhmän toimintaan ja annat sitä kautta panoksesi yksikön operatiiviseen ja strategiseen johtamiseen. Teet tiivistä yhteistyötä myös konsernilaskennan, talouden palvelukeskuksen ja muun organisaation kanssa talouteen liittyvissä asioissa.

Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Riippuen kiinnostuksestasi ja vahvuuksistasi, voit päästä mukaan esimerkiksi KPI-mittareiden tai analytiikkaratkaisujen kehittämiseen. Työ sisältää satunnaista matkustamista Suomessa. Pääasiallisia työkalujasi ovat Excel, Hyperion (HFM), Oracle Fusion, Enovia ja MS Power BI sekä muut MS Officen ohjelmistot.

Kyseessä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus alkaen mahdollisimman pian ja kestoltaan lokakuulle 2021. Menestyksekkäästi hoidettu sijaisuus antaa sinulle hyvät eväät tarttua tulevaisuudessa muihin mielenkiintoisiin tehtäviin ja uramahdollisuuksiin Skanskassa.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. KTM, tradenomi tai tuotantotalous)
  • kokemusta taloushallinnon tehtävistä, esimerkiksi vastaavanlaisista tehtävistä ja/tai konserniraportoinnista
  • vahvaa Excel osaamista ja kykyä pyörittää suurta määrää tietoa järjestelmällisesti
  • liiketoimintalähtöisyyttä, analyyttisyyttä ja tarkkaa työskentelyotetta
  • hyvää englannin ja suomen kielen taitoa
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan aiempi kokemus projektiliiketoiminnan parista.

Haluatko tehdä tulosta osana kannustavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 16.7.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme yhteydessä hakijoihin mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään viikolla 32.

Group controller Aki Arima (p. 044 549 9040, aki.arima@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä 6.-10.7. toimistotyöaikoina ja torstaina 16.7. klo 13-15. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: financial reporting, forecasting, business development, system development, analytics